Football Talk

Βέροια – ΠΑΟΚ 0-1: Πέρασαν από την Ημαθία οι Θεσσαλονικείς - ντεμπούτο για τον Μίτριτσα, επέστρεψε ο Άκπομ!

Βέροια – ΠΑΟΚ 0-1: Πέρασαν από την Ημαθία οι Θεσσαλονικείς - ντεμπούτο για τον Μίτριτσα, επέστρεψε ο Άκπομ!

Σε ένα ματς που χαρακτηρίστηκε από τις πολλές αλλαγές που έλαβαν χώρα στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, και την χρησιμοποίηση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων των Θεσσαλονικών, η ομάδα του Ράσβαν Λουτσέσκου επικράτησε με 1-0 της Βέροιας, χάρη στο πρώτο γκολ του Σίντζι Καγκάβα επί ελληνικού εδάφους.

Σχετικά Άρθρα

Τις τελευταίες του δοκιμές ενόψει της επικείμενης έναρξης του πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, έκανε ο Ράσβαν Λουτσέσκου, στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της ομάδας του, απέναντι στην Βέροια, με τον Ρουμάνο προπονητή να δίνει λεπτά συμμετοχής στον Αλεξάντρου Μίτριτσα, την ώρα που ο Τσούμπα Άκπομ αγωνίστηκε για ένα μισάωρο, και πιστοποίησε την επιστροφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ δεν φάνηκε να επηρεάζεται ιδιαίτερα από τις αλλαγές, αποδείχθηκε σταθερός ανασταλτικά, και σε ένα εν γένει «κακό» ματς, με λίγες καλές στιγμές, πήρε τη νίκη απέναντι στην Βέροια, με το ελάχιστο δυνατό σκορ (0-1).

Σκόρερ για τους Θεσσαλονικείς ήταν ο Σίντζι Καγκάβα, που βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά με την ασπρόμαυρη φανέλα επί ελληνικού εδάφους, αξιοποιώντας το πέναλτι που κέρδισε ο Μπίσεσβαρ από τον Τσιμόπουλο στο 69ο λεπτό, με το μεγαλύτερο κέρδος πάντως του ΠΑΟΚ να αποτελεί η διάθεση που έβγαλε ο Μίτριτσα στην μία ώρα που αγωνίστηκε, αναλαμβάνοντας και την εκτέλεση των περισσότερων στημένων φάσεων για την ομάδα του.

Στα εναπομείναντα λεπτά, η Βέροια απώλεσε την καλύτερή της ευκαιρία στο ματς, με τον Ζίβκοβιτς να δίνει την λύση στην αμαρκάριστη κεφαλιά του Γαβριηλίδη, ενώ ακολούθησαν αρκετές αλλαγές και από τον Παύλο Δερμιτζάκη, «σπάζοντας» τον ρυθμό που δημιουργήθηκε στο τελευταίο εικοσάλεπτο.

Το 1-0 διατηρήθηκε από τον ΠΑΟΚ, το ντεμπούτο του Μίτριτσα, η επιστροφή του Άκπομ και το γκολ του Καγκάβα αποσπούν τα θετικά σχόλια, και πλέον οδεύουμε… και επίσημα προς την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Βέροια (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Δημόπουλος, Σκόντρας, Οικονόμου, Γαβριηλίδης, Ορφανίδης, Πασάς, Πόζογλου, Μπάιντο

ΠΑΟΚ (Ράσβαν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο, Σίντκλεϊ, Σβαμπ, Εσίτι, Μίτριτσα, Καγκάβα, Μουργκ, Άκπομ

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0