Football Talk

Χρήστος Τζόλης: Αποθέωση στο Νησί από αγγλικό Τύπο και συμπαίκτες (video)

Χρήστος Τζόλης: Αποθέωση στο Νησί από αγγλικό Τύπο και συμπαίκτες (video)

Τα δύο γκολ και οι δύο ασίστ ήταν ο ιδανικότερος τρόπος για να συστηθεί στο αγγλικό κοινό ο Χρήστος Τζόλης και στην ίδια τη Νόριτς. Αναλόγως τον υποδέχτηκαν και εκείνοι.

Ο Χρήστος Τζόλης ανάγκασε το Νησί να μάθουν για τα καλά το όνομά του. Στο ματς του Λιγκ Καπ κόντρα στην Μπόρνμουθ (6-0) ο Έλληνας εξτρέμ έλαμψε με δύο γκολ και δύο ασίστ και δικαίως αναδείχτηκε MOTM. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να σταθούν άπαντες στο Νόριτς στην εμφάνισή του και περιμένουν πλέον ακόμα περισσότερα.

Ο προπονητής Ντάνιελ Φάρκε τόνισε από την πλευρά του: «Οι νεοφερμένοι σίγουρα έδειξαν ενθαρρυντικά στοιχεία, αλλά το παιχνίδι ήταν επιπέδου Championship. Πρέπει να δοκιμαστούν άπαντες και σε επίπεδο Premier League. Απέδειξαν, όμως, ότι διαθέτουν ποιότητα και τα παιδιά είναι καλοί χαρακτήρες».

Ο συμπαίκτης του και επίσης δις σκόρερ, Τζος Σάρτζεντ, επίσης νεοαποκτηθείς από τη Βέρντερ, συμπλήρωσε: «από την πρώτη μέρα που έφτασε εδώ ο Χρήστος είμαστε αρκετά κοντά και ελπίζω αυτό να βγει και στο γήπεδο, όπως και τώρα με την Μπόρνμουθ».

Στο ντεμπούτο του με τη Νόριτς ο Τζόλης πέτυχε το 1-0 στο 12’ και αποτέλεσε τον 4ο πιο γρήγορο σκόρερ σε παρθενική εμφάνιση για τα «καναρίνια», μετά τους Λίμπρα, Τρίμπουλ, Μέρφι. Συνάμα έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της αγγλικής ομάδας που σκοράρει και μοιράζει ασίστ δις, από το 2000 και μετέπειτα. Και όλα αυτά στο ντεμπούτο του.

Ανάλογη και η αποθέωση από στατιστικής άποψης.

 

 


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0