Football Talk

Μιλόγεβιτς σε παίκτες: «Πρέπει να τρώμε σίδερα»

Μιλόγεβιτς σε παίκτες: «Πρέπει να τρώμε σίδερα»

Την επιθυμία του να γίνουν οι παίκτες του πιο επιθετικοί τόνισε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, έπειτα από την φιλική ήττα της ΑΕΚ από τον Αστέρα.

Αντιμέτωπη με την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης ήρθε η ΑΕΚ, στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης που διεξήχθη το Σάββατο (21/08) στο ΟΑΚΑ. Ο προπονητής της «Ένωσης», Βλάνταν Μιλόγεβιτς, έπειτα από τη λήξη του ματς ήταν απόλυτα ξεκάθαρος προς τους παίκτες του, τονίζοντας την επιθυμία του να γίνουν πιο “επιθετικοί”.

Συγκεκριμένα είπε:

«Το πιο σημαντικό και αυτό που μετράει ειδικά τώρα, είναι να παίρνουμε το αποτέλεσμα. Οποίο και αν είναι το παιχνίδι. Και αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να τα δίνουμε όλα για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Να τρώμε σίδερα. Να γίνουμε πολύ πιο aggresive, πιο επιθετικοί.

Δεν εννοώ να ξεφύγουμε. Αλλά να γινόμαστε πολύ επιθετικοί για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Έτσι σας θέλω. Και όταν το κάνουμε, το αποτέλεσμα θα έρχεται. Στο ματς χθες (σ.σ. προχθές) είχαμε κάποιες καλές στιγμές ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Πρέπει όμως να τις κάνουμε περισσότερες αυτές τις καλές στιγμές, αλλά και να τις εκμεταλλευόμαστε. Να είμαστε πολύ πιο αποτελεσματικοί. Επίσης πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι και στον τρόπο που εφαρμόζουμε το πλάνο που έχουμε σχεδιάσει».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0