Football Talk

Μανώλης Σιώπης – Τάσος Μπακασέτας: Μία «κοινή» καριέρα που συνεχίζεται και στην Τουρκία!

Μανώλης Σιώπης – Τάσος Μπακασέτας: Μία «κοινή» καριέρα που συνεχίζεται και στην Τουρκία!

Τα ίδια ποδοσφαιρικά βήματα ακολουθούν από την αρχή της καριέρας τους οι Τάσος Μπακασέτας και Μανώλης Σιώπης, οι οποίοι θα αποτελέσουν για τρίτη φορά συμπαίκτες, με έδρα την… Τράμπζονσορ, μετά την θητεία τους σε Πανιώνιο και Αλάνιασπορ αντίστοιχα.

Σχετικά Άρθρα

Μία ατέρμονη φιλία. Μία ποδοσφαιρική συνύπαρξη που έχει γίνει… συνήθεια, και έχει χαρακτηρίσει ως στιγμής, κάθε τους ποδοσφαιρικό βήμα. Ο λόγος για τους Μανώλη Σιώπη και Τάσο Μπακασέτα.

Δύο ποδοσφαιριστές με μόλις ένα έτος διαφορά (27 ο Σιώπης, 28 ο Μπακασέτας), οι οποίοι καθιερώθηκαν στο ποδοσφαιρικό στερέωμα μέσω του Πανιωνίου, ξανασυναντήθηκαν στην Τουρκία με την φανέλα της Αλάνιασπορ, και πλέον θα πανηγυρίσουν ξανά μαζί, στην Τράμπζονσπορ, καθώς ο Μανώλης Σιώπης αποτελεί και επίσημα την τελευταία μεταγραφή της ομάδας του Αμπντουλάχ Αβτζί.

Ενός εξαιρετικού συνόλου, που διαθέτει ως «αστέρια» του τους Ζερβίνιο και Χάμσικ, και έχει ξεκινήσει με ευρεία νίκη τις αγωνιστικές του, εγχώριες υποχρεώσεις απέναντι στη Μαλάτιασπορ (5-1), τις αγωνιστικές του, εγχώριες υποχρεώσεις απέναντι στη Μαλάτιασπορ (5-1), αναμένοντας πλέον την Ρόμα στην τελευταία προκριματική φάση του Conference League, πριν από τους ομίλους.
siopis-alaniaspor_-_Αντιγραφή.jpg

Αυτό λοιπόν θα είναι το πλαίσιο στο οποίο θα βρεθούν ξανά οι δύο Έλληνες, δίνοντας το 91ο τους παιχνίδι ως συμπαίκτες, και το πρώτο σε συλλογικό επίπεδο, μετά τα τέλη Ιανουαρίου, και τη νικηφόρα αναμέτρησή τους απέναντι στην Ανκαραγκουντσού (4-3).

Ενδιαφέρον μάλιστα προκαλεί το γεγονός πως ως στιγμής, δεν έχουν συνεργαστεί σε κάποιο γκολ, σε καμία από τις δύο ομάδες που έχουν συνυπάρξει, μην έχοντας μάλιστα επικρατήσει της νέας τους ομάδας (Τράμπζονσπορ), σε καμία από τις τρεις περιπτώσεις που κλήθηκαν να την αντιμετωπίσουν!

Όπως και να έχει, η κοινή ποδοσφαιρική πορεία των Μανώλη Σιώπη και Τάσου Μπακασέτα συνεχίζεται. Η φιλία τους εξακολουθεί να εδρεύει στην Τουρκία και οι δύο Έλληνες έχουν τα φόντα να οδηγήσουν την ποιοτική, τούρκικη ομάδα στο πρώτο της πρωτάθλημα, μετά το 1984-85!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0