Football Talk

Μάντσεστερ Σίτι: Υποβάλλεται σε εξετάσεις ο Γκιντογκάν

Μάντσεστερ Σίτι: Υποβάλλεται σε εξετάσεις ο Γκιντογκάν
Έχει να διαχειριστεί την ήττα από την Τότεναμ (0-1) ο Πεπ Γκουαρδιόλα, βλέπει πλέον τον Ιλκάι Γκιντογκάν να υποβάλλεται σε εξετάσεις για τον τραυματισμένο ώμο του.
Σχετικά Άρθρα

Η πρεμιέρα της Μάντσεστερ Σίτι περιλάμβανε δύο αρνητικά στοιχεία. Εκτός από το γεγονός των… μηδέν βαθμών συγκομιδής στην πρώτη σπουδαία μάχη της σεζόν στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ, ήρθαν και τα άσχημα νέα του τραυματισμού του Ιλκάι Γκιντογκάν.

Ο Γερμανός μέσος μπορεί να έβγαλε όλο το 90λεπτο, εντούτοις ένιωθε έντονους πόνους στην ωμοπλάτη και αποχώρησε με εμφανή σημάδια ενόχλησης προς τα αποδυτήρια. Σύμφωνα με τον εκλέκτορα των «πολιτών», Πεπ Γκουαρδιόλα, ο διεθνής άσος φαίνεται να έχει πάθει κάποια ζημιά, η οποία θα εξεταστεί τη Δευτέρα (16/08). Όπως υπάρχει και ανησυχία για τη φυσική κατάσταση του Κέβιν Ντε Μπρόινε, που μπήκε μάλλον εσπευσμένα στο γήπεδο για να βοηθήσει.

 

«Συνέβη κάτι με τον ώμο του. Κάτι έχει πάθει, αλλά πρέπει να τον εξετάσουμε», ενώ μίλησε και για άλλους παίκτες που δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν από καθόλου έως ελάχιστα στην πρεμιέρα: «ο Ντε Μπρόινε είχε τον αστράγαλό του, οι Γουόκερ, Στόουνς, Λαπόρτ τα κατάφεραν καλά με την επιστροφή τους, όπως και όταν μπήκε στο ματς ο Ζεσούς, παρ’ ότι δεν ήταν έτοιμος».

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0