Football Talk

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Σοσιεδάδ 4-2: Ξεχνάει για λίγο τον Μέσι με… τεσσάρα!

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Σοσιεδάδ 4-2: Ξεχνάει για λίγο τον Μέσι με… τεσσάρα!

Ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις με νίκη η Μπαρτσελόνα, με το σύνολο του Ρόναλντ Κούμαν να επικρατεί με 4-2 της Σοσιεδάδ, και να «ξεχνά» για ενενήντα λεπτά τον Λιονέλ Μέσι!

Σχετικά Άρθρα

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Μπαρτσελόνα, η οποία αποφάσισε να αφήσει πίσω της για… μιάμιση ώρα τον Λιονέλ Μέσι, και τα οικονομικά της προβλήματα, να επικεντρωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι, και να βγάλει αντίδραση.

Κάπως έτσι, οι Καταλανοί πήραν το προβάδισμα ένα λεπτό πριν από την συμπλήρωση των 20’ με τον Ζεράρ Πικέ, ο οποίος έφτασε τα 50 σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα της ομάδας του, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μπρέθγουεϊτ φρόντισε να διώξει στον απόλυτο βαθμό το άγχος από τους συμπαίκτες του, διπλασιάζοντας τα γκολ της Μπαρτσελόνα.

Το… καλό για την ομάδα του Κούμαν «τρίτωσε» με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα και πάλι με τον Δανό να βρίσκει δίχτυα, ενώ μέχρι και εκείνη την ώρα η Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν είχε πραγματοποιήσει ούτε μία τελική προς την εστία του Νέτο.

Παρόλα αυτά, λίγο έλειψε στο τέλος της αναμέτρησης να έχουμε… δράμα, με τον Λομπέτε να μειώνει στο 82’ και τον Ογιαρθάμπαλ να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στην σεζόν, με πέντε λεπτά να απομένουν.

Η Μπαρτσελόνα «αγχώθηκε» αλλά άντεξε και η τελευταία φάση του ματς την βρήκε να βρίσκει και τέταρτο γκολ, με τον Σέρτζι Ρομπέρτο να δίνει στην ομάδα του πολύτιμο χρόνο, ώστε να κατευνάσουν τα πνεύματα που αφορούν τον Λιονέλ Μέσι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0