Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χωρίς Βαράν, αλλά με Σάντσο στην πρεμιέρα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χωρίς Βαράν, αλλά με Σάντσο στην πρεμιέρα

Η καθυστέρηση της ανακοίνωσης της μεταγραφής του Γάλλου αμυντικού δεν του δίνει το δικαίωμα της συμμετοχής στην πρεμιέρα της Premier League.

Οι τυπικές διαδικασίες έκδοσης βίζα και έκτισης της υποχρεωτικής από τα υγειονομικά πρωτόκολλα καραντίνας, δεν επέτρεψαν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ολοκληρώσει έγκαιρα τη μεταγραφή του Ραφαέλ Βαράν, κι έτσι ο Γάλλος αμυντικός δεν θα είναι διαθέσιμος για την πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος με τη Λιντς.

Όπως εξήγησε στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο διεθνής σέντερ μπακ δεν έχει ακόμη προπονηθεί με τη νέα του ομάδα. Αιτία αυτού στέκεται το γεγονός πως πρέπει πρώτα να τελειώσει με την καραντίνα και στη συνέχεια να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Στον αντίποδα, το ντεμπούτο του με τους «μπέμπηδες» είναι πολύ πιθανό να κάνει αύριο (14/8) το άλλο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Τζέιντον Σάντσο. Ο Άγγλος εξτρέμ προπονείται κανονικά από τις αρχές της εβδομάδας και ο Σόλσκιερ προανήγγειλε ότι θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή, χωρίς να ξεκαθαρίσει αν σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει στη βασική ενδεκάδα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0