Football Talk

Europa Conference League: Επιβεβαίωση των φαβορί και… εκπλήξεις – Πρόκριση με μία ασίστ ο Μπακασέτας

Europa Conference League: Επιβεβαίωση των φαβορί και… εκπλήξεις – Πρόκριση με μία ασίστ ο Μπακασέτας

Ολοκληρώθηκε ο τρίτος προκριματικός γύρος του Europa Conference League, με μερικά φαβορί να μένουν εκτός και άλλα να… επαληθεύουν την αξία τους!

Σχετικά Άρθρα

Τα ζευγάρια των play off του Europa Conference League σχηματίστηκαν, με την ολοκλήρωση της τελευταίας μέρας του τρίτου προκριματικού γύρου.

Μέσα σε αυτές τις 30 αναμετρήσεις, ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Μποέμιανς με 2-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση, όπου θα βρει την Ριέκα που έκανε το ίδιο με 4-1, κόντρα στην Χιμπέρνιανς.

Η Τράμπζονσπορ του Τάσου Μπακασέτα πήρε την πρόκριση επί της Μόλντε, στην διαδικασία των πέναλτι. Στην κανονική διάρκεια, οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 (ασίστ του Μπακασέτα το γκολ των Τούρκων), οδηγήθηκαν στην παράταση αλλά τελικά έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι.

Από την άλλη, «θύμα» έκπληξης έπεσαν οι Ρουμπίν Καζάν και Αστάνα. Η πρώτη, έμεινε εκτός από την Ράκουφ Τσενστοχόβα, καθώς στην παράταση είδε την ομάδα της Πολωνίας να κάνει το 1-0 και να παίρνει την νίκη και την πρόκριση.

Η δεύτερη, η οποία απέκλεισε τον Άρη, έμεινε εκτός από την Κουόπιο, με απίστευτο τρόπο, καθώς ηττήθηκε στο Καζακστάν με 4-3, παρότι είχε προηγηθεί με 3-1 μέχρι το 60ο λεπτό. Οδυνηρό αποκλεισμό είχε και η Βελέζ Μόσταρ που απέκλεισε την ΑΕΚ, καθώς το 1-1 του πρώτου ματς δεν ήταν αρκετό, με την Έλφσμποργκ να την διαλύει με 4-1.

Τέλος, εκτός συνέχειας έμεινε και η ΑΕΛ Λεμεσού, με τον κυπριακό σύλλογο να χάνει από την Καραμπάγκ με 1-0 και σε συνδυασμό με το 1-1 της Κύπρου, να βγαίνει εκτός Ευρώπης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0