Football Talk

Αλλάζει στέγη ο Στέφανος Καπίνο, από τη Βρέμη στο Μπίλεφελντ!

Αλλάζει στέγη ο Στέφανος Καπίνο, από τη Βρέμη στο Μπίλεφελντ!
Αποχωρεί από τη Βέρντερ Βρέμης και οδεύει προς την Αρμίνια Μπίλεφελντ ο Έλληνας γκολκίπερ, που θέλει να παραμείνει στην Bundesliga.
Ο υποβιβασμός της Βέρντερ Βρέμης και ο ταυτόχρονος δικός του, οδηγεί τον Στέφανο Καπίνο μακριά από τους "πράσινους". Ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν θέλει να συμβιβαστεί με τη θέση του 3ου γκολκίπερ, σε ομάδα της Β' Γερμανίας πλέον, όπως είναι η Βέρντερ, πίσω από τους Παβλένκα και Τσέτερερ
 
Ζήτησε εδώ και αρκετό καιρό να αποχωρήσει από το σύλλογο και τελικά του δόθηκε η ελευθέρας να μιλήσει με άλλη ομάδα. Αυτή είναι σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα, η Αρμίνια Μπίλεφελντ, που ανακοίνωσε την Τετάρτη (11/08) την αποχώρηση του νο2, Όσκαρ Λίνερ στην Μπρέσια. Βασικός γκολκίπερ στους Βεστφαλούς, είναι ο καταπληκτικός Στέφαν Ορτέγκα, ο οποίος έλαμψε με την περσινή παρουσία του. Ακόμα και η Μπάγερν Μονάχου ενδιαφέρθηκε για την περίπτωσή του. 
 
Ο Καπίνο, 27 ετών και κάτοικος Βρέμης από το 2018, δεν πήρε την ευκαιρία που αναζητούσε στη Βέρντερ και θέλει να παραμείνει στο επίπεδο της Bundesliga, ακόμα κι αν γνωρίζει πως η μάχη του νο1 με τον Ορτέγκα είναι άνιση. Με τις εμφανίσεις βέβαια του Γερμανού γκολκίπερ, η επόμενη μεταγραφική περίοδος ίσως να είναι η ευκαιρία του Έλληνα τερματοφύλακα, μιας και οι ενδιαφερόμενοι για τον Ορτέγκα είναι αρκετοί. Το deal του Καπίνο με την Μπίλεφελντ, αναμένεται να κλείσει εντός των ημερών.    
 
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0