Football Talk

Έφτασε στην Ελλάδα ο Ονιεκούρου για τον Ολυμπιακό (video)

Έφτασε στην Ελλάδα ο Ονιεκούρου για τον Ολυμπιακό (video)

Στη χώρα μας βρίσκεται ο Χένρι Ονιεκούρου για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στους «ερυθρολεύκους».

Σχετικά Άρθρα

Μετά από αρκετές μέρες διαπραγματεύσεων και τρία χρόνια συνεχούς παρακολούθησης, ο Χένρι Ονιεκούρου είναι έτοιμος να φορέσει τα «ερυθρόλευκα» και να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Ο Νιγηριανός εξτρέμ, αφότου πρώτα ο ελληνικός σύλλογος τα βρήκε σε όλα με την Μονακό, ετοίμασε βαλίτσες και ταξίδεψε στη χώρα μας για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του. Συγκεκριμένα, στις 8:50 ώρα Ελλάδος, ο διεθνής άσος πάτησε ελληνικό χώμα και άπαντες μετρούν αντίστροφα για την επισημοποίηση της απόκτησης.

Μέσα στη μέρα, ο Ονιεκούρου θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον πάνε όλα καλά, θα βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο. Τα τελευταία δεδομένα, δείχνουν πως ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τον 24χρονος εξτρέμ με κανονική μεταγραφή έναντι πέντε εκατ. ευρώ και όχι ως δανεικό.

Κατά την άφιξη του, δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή και είμαι πολύ χαρούμενο που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πέτυχει τους στόχους της και να πάρει το πρωτάθλημα. Είμαι κουρασμένος τώρα αλλά με τις προπονήσεις θεωρώ πως θα είμαι πανέτοιμος να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα κόντρα στη Λουντογκόρετς»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0