Football Talk

Μαντσίνι: «Όλοι ξέρουμε πως τελείωσε πριν επτά ημέρες»

Μαντσίνι: «Όλοι ξέρουμε πως τελείωσε πριν επτά ημέρες»
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι γύρισε τον χρόνο μια εβδομάδα πίσω, τότε που η Ιταλία κατάκτησε του Euro 2020 μέσα στο Γουέμπλεϊ με αντίπαλο την Αγγλία.
Σχετικά Άρθρα

Ο τεχνικός της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, με ανάρτησή του στα social media, μοιράστηκε κάποιες σκέψεις του σχετικά με την κατάκτηση του Euro 2020 και τους ευχαρίστησε όλους.

«Ήταν πριν επτά ημέρες που ξεκινήσαμε μια υπέροχη εμπειρία, τον τελικό κόντρα στην Αγγλία. Όλοι ξέρουμε πως τελείωσε. Αυτό που όλοι δεν γνωρίζουν είναι τι γινόταν στο παρασκήνιο. Λίγες ημέρες πριν, πολλοί από εσάς είδατε το «Sogno Azzurro» τη σειρά του RAI.

Όπως πολλοί θα έχετε παρατηρήσει ένα μεγάλο κομμάτι της δύναμης αυτής της ομάδας δεν προερχόταν από το ταλέντο αλλά από την ανθρωπιά των παικτών, την χαρά και την αυτοπεποίθηση.

Μια υπέροχη ομάδα! Τα παιδιά πάντα χαμογελούσαν και ήταν χαρούμενα ακόμη κι όταν φτάναμε σε μια στιγμή με ένταση, όπως η διαδικασία των πέναλτι.

Αποδείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε φοβεροί επαγγελματίες χωρίς να ξεχνάμε να είμαστε άνθρωποι. Για αυτό το απίστευτο ταξίδι που τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο, δεν έχω να πω κάτι άλλο, τους ευχαριστώ όλους, τους οπαδούς, τους παίκτες, το επιτελείο και τους φίλους μου».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0