Football Talk

Ξάνθη: Ανακοίνωσε προπονητή και δύο μεταγραφές!

Ξάνθη: Ανακοίνωσε προπονητή και δύο μεταγραφές!
Προπονητής της Ξάνθης και με τη βούλα είναι πλέον ο Ζάιμε Μονρόι.

Η Ξάνθη ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ζάιμε Μονρόι στην τεχνική της ηγεσία, καθώς επίσης και την απόκτηση των Ηλία Τσέλιου και Δημήτρη Ουνγιαλίδη.

O 38χρονος Πορτογάλος κόουτς, έχει ασχοληθεί κυρίως με τις Ακαδημίες, αλλά και ως σκάουτερ νεαρών ταλέντων σε ομάδες όπως οι Μποαβίστα, Πόρτο και η Μπαρτσελόνα.

Ο Ηλίας Τσέλιος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Εργοτέλη με τον οποίο και κατέγραψε 90 συμμετοχές, ενώ παράλληλα έχει υπάρξει μέλος των εθνικών ομάδων U19 και U17 της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Ουνγιαλίδης αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και την περασμένη σεζόν ήταν στα Χανιά, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Ζάκυνθο, Καλλονή, Αγροτικό Αστέρα, Βέροια και Βόλο.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Ο Jamie Monroy είναι ο νέος Head Coach του ΑΟΧ! Η διοίκηση καλωσορίζει με μεγάλη χαρά τον Jamie Monroy στην ομάδα της Ξάνθης και του εύχεται κάθε επιτυχία στη νέα του θέση».

«Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές Ηλία Τσέλιο και Δημήτριο Ουνγιαλίδη.

Ο Ηλίας Τσέλιος γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου 1997 και αγωνίζεται στη θέση του κέντρου. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε με την φανέλα της ΑΕΚ αγωνιζόμενος αρχικά στα τμήματα υποδομής της και μετέπειτα στην ανδρική ομάδα. Τα τελευταία χρόνια υπήρξε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος του Εργοτέλη με τον οποίο πραγματοποίησε πάνω από 90 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Παράλληλα, έχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας εκπροσωπώντας την χώρα μας στις κατηγορίες (U-19 και U-17).

Ο Δημήτρης Ουνγιαλίδης γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 1994 στην Κοζάνη. Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΑΟΞ που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας κατέγραψε τις πρώτες του συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο με την ομάδα της Ζακύνθου ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε με επιτυχία σε Καλλονή, Αγροτικό Αστέρα, Βέροια, ΝΠΣ Βόλος και Χανιά.

Ευχόμαστε στους νέους ποδοσφαιριστές του ΑΟΞ καλή επιτυχία και επίτευξη των ομαδικών και προσωπικών στόχων που έχουν θέσει.

Καλώς ήρθατε στην ΞΑΝΘΗ!».

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0