Football Talk

Δεν σταματά το «πρέσινγκ» στην Άρσεναλ η Άστον Βίλα για τον Σμιθ Ρόου!

Δεν σταματά το «πρέσινγκ» στην Άρσεναλ η Άστον  Βίλα για τον Σμιθ Ρόου!

Την προσπάθεια ανανέωσης της συνεργασίας της με τον Σμιθ Ρόου, φαίνεται πως επιθυμεί διακαώς η Άρσεναλ, με την Άστον Βίλα να προσθέτει διαρκώς μία έξτρα πίεση, ούσα ιδιαίτερα ενδιαφερόμενη για τον ποδοσφαιριστή, στον Μικέλ Αρτέτα!

Σχετικά Άρθρα

Πολύ κοντά σε μία ακόμη προσωπική επιτυχία φαίνεται πως βρίσκεται η Άρσεναλ, η οποία μετά την επίσημη ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Κίραν Τίρνι για μία πενταετία, επιθυμεί να διατηρήσει στο ρόστερ της και τον Σμιθ Ρόου.

Τον ταλαντούχο 20άχρονο Άγγλο, ο οποίος πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με τους «κανονιέρηδες», αποτελώντας μαζί με τον Μπουκάγιο Σάκα, δύο από τους ελάχιστους ποδοσφαιριστές που διασώθηκαν από την «ιστορικά» κακή σεζόν που πραγματοποίησε η Άρσεναλ.

Προς αυτή την κατεύθυνση μάλιστα κινείται και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή, ο οποίος όμως ενδιαφέρει ιδιαίτερα έντονα την Άστον Βίλα.

Άξιο αναφοράς είναι μάλιστα πως οι «Βίλανς» έχουν ήδη καταθέσει δύο προτάσεις στην Άρσεναλ, οι οποίες όμως έχουν απορριφθεί, ενώ πρόθεσή τους είναι να προβούν και σε μία τρίτη, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο το ποσό, σε σχέση με τα 30 εκατομμύρια που προσφάτως δεν έγιναν αποδεκτά από τους «κανονιέρηδες»!

Εύκολα λοιπόν γίνεται αντιληπτό πως όσο ο Σμιθ Ρόου δεν λέει το πολυπόθητο «ναι» στην Άρσεναλ, για μία πολυετή ανανέωση συνεργασίας, ο χρόνος περνάει, τα περιθώρια στενεύουν και οι πιθανότητες της Άστον Βίλα να τον κάνει δικό της, όλο ένα και αυξάνονται!

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0