Football Talk

Σάλτσμπουργκ-Ολυμπιακός 3-0: Δοκάρια και ποιότητα έφεραν βαριά ήττα για τους «ερυθρόλευκους»

Σάλτσμπουργκ-Ολυμπιακός 3-0: Δοκάρια και ποιότητα έφεραν βαριά ήττα για τους «ερυθρόλευκους»
Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες, ο Ολυμπιακός υπέστη βαριά ήττα από τη Σάλτσμπουργκ με 3-0, έχοντας συνολικά δύο δοκάρια, στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας!
Σχετικά Άρθρα

Δυνατό τεστ κόντρα στην πρωταθλήτρια της Αυστρίας, έδωσε ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν. Οι "ερυθρόλευκοι" συνάντησαν δυσκολίες κόντρα στη Σάλτσμπουργκ, παρότι είχαν δύο δοκάρια και υπέστησαν τη βαριά ήττα με 3-0.

 



Από την αρχή του αγώνα, ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, όπως και η Σάλτσμπουργκ. Η μπάλα γενικά πήγαινε πάνω κάτω, με τις δύο ομάδες να έχουν χάσει αρκετές ευκαιρίες για να βρουν δίχτυα.

 

Οι Αυστριακοί είχαν καλύτερη κυκλοφορία και απέδωσαν σε μεγαλύτερη βαθμό από τον Ολυμπιακό. Σιγά-σιγά οι «ερυθρόλευκοι» έβρισκαν ρυθμό και ο Μαντί Καμαρά έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 21ο λεπτό για να ανοίξει το σκορ, όμως ο πορτιέρο της Σάλτσμπουργκ απέκρουσε σε κόρνερ.

Τελικά, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν πρώτοι το σκορ. Ο Ζουνούζοβιτς εκτέλεσε το φάουλ, το οποίο βρήκε στο τείχος του Ολυμπιακού, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα των «ερυθρολεύκων». Έτσι, η Σάλτσμπουργκ προηγείται με 1-0 στο 33ο λεπτό.

Δύο λεπτά αργότερα, οι «ταύροι» διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Καπάλντο. Συγκεκριμένα, ο Σέσκο έκανε μία εξαιρετική ασίστ με τακουνάκι, ο νεαρός άσος παρέλαβε τη μπάλα και με εκτέλεση έκανε το 2-0.

Στο 43ο λεπτό, ο Ολυμπιακός έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Ο Ραντζέλοβιτς έκανε την σέντρα, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έπιασε τη κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι των Αυστριακών. Έτσι, το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός μπήκε πιο δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να μειώσει στο σκορ. Ωστόσο, όλα αυτά ήταν περιττά, μέχρι η Σάλτσμπουργκ να βρει και 3ο τέρμα.

Συγκεκριμένα, στο 66ο λεπτό, ο Αντεγιέμι βγήκε στην αντεπίθεση, πάτησε στην αντίπαλη περιοχή και νίκησε τον Τζολάκη για το 3-0 των πρωταθλητών Αυστρίας. Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν επιθετικές προσπάθειες.

Στο τέλος, ο Ολυμπιακός βγήκε σε αντεπίθεση με τον Νίκολα Τσούμιτς, ο νεαρός εξτρέμ πάτησε περιοχή, έφερε τη μπάλα στο αριστερό, όμως το σουτ σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι της Σάλτσμπουργκ.



Έτσι, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 3-0 υπέρ των Αυστριακών, με τον Πέδρο Μαρτίνς να δοκιμάζει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και παρά την βαριά ήττα, να μένει ευχαριστημένος από την εμφάνισή αρκετών. Από την άλλη, αυτό το αποτέλεσμα, είναι ένα καλό μάθημα ενόψει της συνέχειας.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κεν, Κοϊτά, Κιάεργκααρντ, Γιουνούζοβιτς, Σολέτ, Λούντεβιγκ, Σέσκο, Καπάλδο, Γκουίντο, Βέμπερ, Οκαφόρ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης (64' Κρίστινσον), Ανδρούτσος (64' Λαλά), Σεμέδο (46' Μάρκοβιτς), Σωκράτης (64' Καλογερόπουλος), Αποστολόπουλος (48' Ρέαμπτσιουκ), Μπουχαλάκης (64' Τιάγκο Σίλβα), Καμαρά (64' Σαπουντζής), Πέπε (64'
Κούντε), Ραντζέλοβιτς (64' Βρουσάι), Μασούρας (64' Τσούμιτς), Ελ Αραμπί (64' Αλγκασίμ Μπα).

Νότης Χάλαρης

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0