Football Talk

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο πρώτος αθλητής που συγκεντρώνει 300 εκατομμύρια followers στο Instagram

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο πρώτος αθλητής που συγκεντρώνει 300 εκατομμύρια followers στο Instagram
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φτιάχνει τη δική του «δυναστεία» στο Instagram, με άλλους σπουδαίους αθλητές να βλέπουν την... πλάτη του!

Η «μάχη» των social media γίνεται όλο και πιο ισχυρή και οι αθλητές συνεχώς κερδίζουν έδαφος και κατακλύζουν το χώρο του Instagram.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, τo πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών, είναι ο πρώτος αθλητής παγκοσμίως, σε όλα τα σπορ, που συγκεντρώνει τον απίστευτο αριθμό των 300 εκατ. followers και προπορεύεται στη σχετική λίστα! Φαίνεται ότι το περιστατικό με τους χορηγούς στην πρόσφατη Συνέντευξη Τύπου ενίσχυσε ακόμα περισσότερο την επιρροή του στα social και ο λογαριασμός του πήρε «φωτιά».

Από τη συγκεκριμένη κατηγορία δεν θα μπορούσε να λείπει ο απόλυτος αντίπαλος του “CR7”, Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έχει επίσης έναν αξιοθαύμαστο αριθμό, αλλά με 219 εκατ. followers βρίσκεται στην 3η θέση , πίσω από τον “The Rock”. 

Εκείνος μπορεί να έχει αποχωρήσει από τον αθλητικό χώρο και το WWE, απ’ όπου και ξεκίνησε την καριέρα του, ωστόσο η επιτυχία του στον κινηματογράφο και στο Hollywood τον διατηρεί ανάμεσα στα πιο δημοφιλή άτομα παγκοσμίως!

Από την άλλη, ενώ το Copa America βρίσκεται σε εξέλιξη και η ομάδα της Βραζιλίας πρωταγωνιστεί, ένας εκ των αστέρων της «σελεσάο» απολαμβάνει την μεγάλη απήχηση του λογαριασμού του. Ο Νεϊμάρ απασχολεί αρκετές φορές για την εξωαγωνιστική του συμπεριφορά, χωρίς κάτι τέτοιο να αποτελεί εμπόδιο για τους 152 εκατ. followers του προφίλ του.

Το κλείσιμο της top 5άδας, βέβαια, είναι λίγο παράδοξο, τουλάχιστον για το ελληνικό κοινό. Σύμφωνα με τον κόσμο του Instagram, εκείνος που ακολουθεί τους παραπάνω «αστέρες», βρίσκεται στα γήπεδα του κρίκετ και είναι ο Ινδός σούπερ-σταρ, Βιράτ Κόχλι, αρχηγός της Εθνικής ομάδας της χώρας του (128 εκατ.).

Η κατάταξη για τις επόμενες 5 θέσεις κυμαίνεται σε «γνώριμα» επίπεδα με τους Λεμπρόν Τζέιμς, Ντέιβιντ Μπέκαμ, Ροναλντίνιο, Κιλιάν Μπαπέ και Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς να έχουν την τιμητική τους! Ίσως ορισμένοι να έχουν αποσυρθεί από την ενεργό δράση και να δραστηριοποιούνται σε άλλους τομείς του αθλητισμού, ωστόσο παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου.

Ένα... σπρώξιμο της Coca-Cola μπορεί να φέρει την άμεση «κατάρρευση» των μετοχών της, όταν έχεις καταφέρει να δημιουργήσεις τον δικό σου «μικρόκοσμο». Ο Ρονάλντο οδηγεί την… κούρσα του Instagram και φτιάχνει τη δική του δυναστεία στα media με 300 εκατομμύρια followers. Και έπεται συνέχεια…


Σταυρούλα Μουστακάτου

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0