Football Talk

Τσέλσι: «Κολλάει» η ανανέωση του Ρίντιγκερ - κερδίζει έδαφος ο Ζίλε

Τσέλσι: «Κολλάει» η ανανέωση του Ρίντιγκερ - κερδίζει έδαφος ο Ζίλε
Τσέλσι και Αντόνιο Ρούντιγκερ δεν έχουν ακόμα βει την «χρυσή» τομή για την ανανεώση της συνεργασίας τους, με τον Νίκλας Σίλε να βρίσκεται ψηλά στην λίστα.
Ο Τόμας Τούχελ θέλει να κρατήσει τον βασικό κορμό της Τσέλσι και τη νέα σεζόν, με πρώτο μέλημα την παραμονή του με τον Αντόνιο Ρούντιγκερ. Ο Γερμανός αμυντικός κέρδισε φανέλα βασικού με το Τούχελ στον πάγκο, κατακτώντας το Champions League απέναντι στην Μάντσεστερ Σιτι, ενώ βρέθηκε στις κλήσεις του Γιόακιμ Λεβ για το Euro 2020.

Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «The Athletic», ο 28χρονος δεν δέχθηκε την πρώτη πρόταση που του έκανε ο σύλλγοος και ο λόγος ήταν οι αποδοχές. Αυτή την στιγμή ο Ρούντιγκερ δεν βρίσκεται καν στην πρώτη δεκάδα των πιο ακριβοπληρωμένων παικτών του συλλόγου, ενώ οι εμφανίσεις του έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων.

Την ίδια ώρα ο Γερμανός τεχνικός θέλει να προσθέσει περισσότερο βάθος και η εμπειρία στην αμυντική γραμμή των «μπλε», με τον Νίκλας Σίλε να είναι ένα από τα φαβορί. Ο 25χρονος έχει συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου μέχρι το 2022, έχασε την θέση του στο βασικό σχήμα με τον Χάσλι Φλικ και τώρα με την άφιξη του Νταγιό Ουπαμεκανό αναμένεται να μειωθεί ακόμα περισσότερο ο χρόνος του. Ο ίδιος καλοβλέπει την προοπτική της Τσέλσι, ειδικά με την παρουσία του Τούχελ στον πάγκο.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0