Football Talk

Super League: Φιέστα ο Ολυμπιακός, αδιαφορία οι υπόλοιποι (video)

Super League: Φιέστα ο Ολυμπιακός, αδιαφορία οι υπόλοιποι (video)

Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν το 46ο πρωτάθλημα, άνευ ενδιαφέροντος τα άλλα δύο παιχνίδια.

Σχετικά Άρθρα

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η 9η και προτελευταία αγωνιστική των play off της Super League. Ο Ολυμπιακός με τη νίκη του επί του ΠΑΟΚ, γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της φετινής σεζόν (2020-2021) ενώ οι υπόλοιπες ομάδες μοιράστηκαν τόσο το βαθμό της ισοπαλίας, όσο και τις εντυπώσεις



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ 1-0 (32’ Μασούρας)

Δεν θα μπορούσε να συνδυαστεί με καλύτερο αποτέλεσμα η φιέστα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν του ΠΑΟΚ στο Φάληρο με 1-0. Το μοναδικό γκολ σημείωσε με υπέροχο δεξί σουτ στην κίνηση ο Μασούρας στο 32ο λεπτό. Έπειτα από το ματς παίκτες και φίλαθλοι γιόρτασαν μια ακόμη ιστορική ημέρα.



ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-0

Οι δύο ομάδες δυσκολεύτηκαν να βρουν λύσεις επιθετικά. Ο Άρης ήταν ανώτερος καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, γεγονός που σε συνδυασμό με την αριθμητική υπεροχή που είχε από το 71ο λεπτό κι έπειτα (λόγω της αποβολής του Πούγγουρα) είχε ως αποτέλεσμα να σημειώνει τις περισσότερες επικίνδυνες φάσεις. Τελικά όμως καμία ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει (0-0) με τους «κίτρινους» να μένουν στο +7 από τον Παναθηναϊκό, αφήνοντας ανοιχτές πόρτες ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής δεδομένης της απειλής του -6 για την υπόθεση Λάσκοφ.



ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΕΚ 1-1 (61’ Κώτσιρας / 56’ Ανσαριφάρντ)

Σ’ ένα βαθμολογικά αδιάφορο ματς, Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Όλο το ενδιαφέρον στράφηκε βέβαια στα γκολ με τα οποία διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα αφού… έβγαλαν μάτια! Αρχικά στο 56ο λεπτό ο Αλμπάνης «χόρεψε» την αντίπαλη άμυνα και πάσαρε ωραία στον Ανσαριφάρντ, ο οποίος σούταρε και έβαλε μπροστά στο σκορ την «Ένωση». Οι Αρκάδες κατάφεραν να αντιδράσουν στο 61’ όταν ο Κώτσιρας, έπειτα από μια εξαιρετική πάσα του Μουνάφο, με καταπληκτικό πλασέ από πλάγια θέση «κρέμασε» τον Αθανασιάδη για το τελικό 1-1.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-0
Άρης – Παναθηναϊκός 0-0
Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 1-1

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (10Η)
Κυριακή 16/5

ΑΕΚ - Άρης (19.30)
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (19.30)
ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης (19.30)

 

  ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
1. Ολυμπιακός 87 35
2. ΠΑΟΚ 64 35
3. Άρης 60 35
4. ΑΕΚ 59 35
5. Παναθηναϊκός 53 35
6. Αστέρας Τρίπολης 48 35


Ξανθίππη Δασκαλάκη

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0