Face to Face

Ο Βλαντιμίρ Νταρίντα στο BN Sports: «Θα παλέψουμε κάθε παιχνίδι, είμαστε φτιαγμένοι για να αντέχουμε την πίεση»

Ο Βλαντιμίρ Νταρίντα στο BN Sports: «Θα παλέψουμε κάθε παιχνίδι, είμαστε φτιαγμένοι για να αντέχουμε την πίεση»

Οι οπαδοί του Άρη ζουν και… αναπνέουν για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Μέχρι τότε όμως τα Play Offs της Stoiximan Super League έχουν προτεραιότητα. Ένας από τους απόλυτους πρωταγωνιστές των «κίτρινων», είναι ο Βλαντιμίρ Νταρίντα ο οποίος μίλησε στο BN Sports για την ήττα από τον Ολυμπιακό, αυτό που κρατάει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και για την πίεση την οποία έχουν να αντιμετωπίσουν.

Δηλώσεις στον Άγγελο Κρεμαστό

Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος από τον Άρη και πήρε το πρώτο του «τρίποντο» στα Play Offs της Stoiximan Super League (3-0, 03/04). Οι «κίτρινοι» δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν κάτι από το παιχνίδι και πλέον απομακρύνονται οριστικά από την 4η θέση της βαθμολογίας.

Βέβαια είναι γνωστό πως ο στόχος είναι ένας και μάλιστα πολύ ξεκάθαρος, το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Νταρίντα είναι ένα από τα «αστέρια» της ομάδας και στα 33 του, αποτελεί τον «μετρονόμο» της μεσαίας γραμμής του Άρη. Μία από τις καλύτερες μεταγραφές που έχουν πραγματοποιήσει οι Θεσσαλονικείς τα τελευταία χρόνια.

Ο Βλαντιμίρ Νταρίντα μίλησε στο BN Sports, για τον λόγο που ο Άρης ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό, το κίνητρο που δεν φεύγει από κανέναν παίκτη της ομάδα, αλλά και για το «όνειρο» του Κυπέλλου.

εικόνα_Viber_2024-04-03_21-41-10-914.jpg

Ο Άρης ξεκίνησε πολύ δυναμικά στην αναμέτρηση, με τον Οντουμπάτζο να πραγματοποιεί την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα. Όμως στη συνέχεια ο Ολυμπιακός πήρε τα ηνία του ματς.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και ο Ολυμπιακός βρήκε γκολ στην πρώτη του ευκαιρία. Μπορεί να ξεκινήσαμε καλά και να απειλήσαμε πρώτοι, όμως δεν μπορέσαμε να βρούμε απάντηση στο γκολ του Ολυμπιακού. Δυσκολευτήκαμε στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο κρατήσαμε κάπως την μπάλα, αλλά και πάλι το γκολ δεν ήρθε. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να εκμεταλλευτεί τέλεια τις ευκαιρίες που είχε, κάτι που εμείς δεν κάναμε».

Πολλοί θεωρούν πως ο Άρης έχει στο μυαλό του αποκλειστικά τον τελικό του Κυπέλλου και αδιαφορεί για τα Play Offs της Stoiximan Super League. Ο Νταρίντα πάντως διαφωνεί κάθετα με όποιον έχει αυτή την άποψη.

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον μεγάλο τελικό. Θέλουμε να έχουμε καλά αποτελέσματα και να χτίσουμε μία καλή ψυχολογία. Δεν γίνεται να σκεφτόμαστε απλώς ένα παιχνίδι που είναι τόσο μακριά. Θέλουμε να παίξουμε καλά, να παλέψουμε κάθε παιχνίδι και όταν έρθει η ώρα του τελικού τότε θα συγκεντρωθούμε σε αυτόν τον αγώνα».

6173665.jpg

Μετά και από την ήττα με τον Ολυμπιακό, ο Άρης βγαίνει εκτός από την διεκδίκηση και της 4ης θέσης. Πλέον τα Play Offs δεν θα έχουν ουσιαστική βαθμολογική σημασία για τους «κίτρινους». Σε τέτοιο επίπεδο όμως ένας ποδοσφαιριστής δεν χρειάζεται επιπλέον κίνητρο για να «παλέψει» κάθε παιχνίδι.

«Δεν πιστεύω πως χρειαζόμαστε επιπλέον κίνητρο για να παίξουμε τέτοιου είδους παιχνίδια. Κάθε αθλητής θέλει πάντα να δίνει τον καλύτερο του εαυτό και κάθε τέτοια ήττα είναι δύσκολη. Επομένως θέλουμε να δίνουμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο».

6173654.jpg

Μπορεί ο τελικός ακόμη να αργεί, όμως η «κίτρινη» πλευρά της Θεσσαλονίκης κάνει ήδη όνειρα για αυτό το παιχνίδι και ο Νταρίντα το γνωρίζει πολύ καλά αυτό.

«Για όλους είναι πάρα πολύ σημαντικό. Μπορείς να το δεις παντού μέσα στην πόλη το πόσο σημαντικό είναι για τους οπαδούς ο τελικός αυτός. Κάθε οπαδός του Άρη μιλάει για αυτό το παιχνίδι και για εμάς τους παίκτες ένα τρόπαιο θα ήταν τεράστια χαρά. Είναι σίγουρα κάτι πάρα πολύ σημαντικό για όλους μας. Ναι νιώθουμε την πίεση των οπαδών όμως, αυτό μας κάνει καλό. Είμαστε φτιαγμένοι να αντέχουμε την πίεση και η πίεση είναι που μας βοηθάει για να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0