Face to Face

Ο Νίκλας Ελίασον στο BN Sports: «Το καλύτερο συναίσθημα από τότε που ήρθα στην ΑΕΚ!» (video)

Ο Νίκλας Ελίασον στο BN Sports: «Το καλύτερο συναίσθημα από τότε που ήρθα στην ΑΕΚ!» (video)
Η «χρυσή αλλαγή» του Ματίας Αλμέιδα! Ο Νίκλας Ελίασον, αυτός που έκρινε το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό με το γκολ του, στο BN Sports! Τι είπε για την... τρέλα που αντίκρισε μετά το 1-0, αλλά και για τον Γιώργο Αθανασιάδη.
Σχετικά Άρθρα
Δηλώσεις στον Φάνη Τσοκανά

Ακόμα ένα ματς, στο οποίο μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και «μεταμορφώνει» την ΑΕΚ!

Ο Νίκλας Ελίασον είναι άσος στο μανίκι του Ματίας Αλμέιδα, και στη φετινή σεζόν, είτε ξεκινά ως βασικός, είτε έρχεται από τον πάγκο!

Αυτήν τη φορά, «χτύπησε» στο 90+1', κρίνοντας το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ όλα έδειχναν πως το 0-0, θα παρέμενε έως το τέλος!

«Ήταν το καλύτερο συναίσθημα από όταν ήρθα στην ΑΕΚ» ανέφερε μεταξύ άλλων, στους εκπροσώπους του Τύπου στη Μεικτή Ζώνη, ενώ έσταξε... μέλι, μιλώντας για τον Γιώργο Αθανασιάδη!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πώς ένιωσε μετά το γκολ:

«Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να πάρει τη νίκη και ειδικά με ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό, είναι ακόμα πιο ιδιαίτερο. Η αλήθεια είναι πως το χάρηκα περισσότερο, για τον κόσμο στις εξέδρες, που ήθελαν πολύ αυτήν τη νίκη στο ντέρμπι. Για εμένα, ήταν ένα υπέροχο συναίσθημα».

Για το τι θυμάται στους πανηγυρισμούς:

«Εκείνη τη στιγμή, διακατέχεσαι από πολλά συναισθήματα. Προσπάθησα να βγάλω τη φανέλα μου. Είναι απολαυστικό να βλέπεις ολόκληρο το γήπεδο χαρούμενο και πιστεύω πως ήταν το καλύτερο συναίσθημα από όταν ήρθα στην ΑΕΚ».



Για τα ντέρμπι που έρχονται:

«Το φινάλε της σεζόν έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Οι διαφορές στον βαθμολογικό πίνακα είναι μικρές. Πολλές καλές ομάδες παλεύουν για το πρωτάθλημα. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, δύο αυτήν την εβδομάδα. Οφείλουμε να γεμίζουμε μπαταρίες και να επανέλθουμε, για να παίξουμε όπως ξέρουμε και να πάρουμε ένα ακόμα αποτέλεσμα. Θα είναι δύσκολο, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για το αν νιώθει και ο ίδιος «game changer»:

«Μου αρέσει και να σκοράρω και να δίνω ασίστ. Το σημαντικότερο είναι να κερδίζει η ομάδα και να βοηθάω όσο μπορώ. Όπως προείπα, έχουμε μία πολύ καλή ομάδα. Από πέρυσι δείξαμε πως οι παίκτες που ξεκινούν το ματς ή έρχονται από τον πάγκο, μπορούν να κρίνουν ματς. Θα έλεγα πως έχουμε ένα ωραίο γκρουπ».



Για τις πιθανότητες back-to-back κατάκτησης:

«Θα δούμε. Υπάρχουν μερικές ακόμα εβδομάδες, με σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια. Θα συγκεντρωθούμε και θα δώσουμε ό,τι έχουμε για να το καταφέρουμε. Τότε θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».

Για την ψυχολογία που δίνει μία νίκη στο 90':

«Θα έλεγα πως οι νίκες στο τελευταίο λεπτό, ειδικά σε ντέρμπι, δίνουν έξτρα ώθηση. Έχουμε ήδη ένα καλό κλίμα στην ομάδα και πάντοτε, προσπαθούμε να έχουμε θετική αύρα».

Για τον Γιώργο Αθανασιάδη:

«Έκανε ένα εξαιρετικό ματς. Είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας. Στο ποδόσφαιρο όλοι μπορεί να κάνουν λάθη. Νομίζω πως του αξίζει η αναγνώριση και ελπίζω πως θα συνεχίσει τις θετικές εμφανίσεις»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0