Face to Face

Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς στο BN Sports: «Δείξαμε χαρακτήρα, 12ος παίκτης ο κόσμος της ΑΕΚ!» (video)

Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς στο BN Sports: «Δείξαμε χαρακτήρα, 12ος παίκτης ο κόσμος της ΑΕΚ!» (video)
Πανευτυχής, τόσο για το γκολ και τη νίκη, όσο και το πρώτο του διάστημα ως παίκτης της ΑΕΚ! Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, ο άνθρωπος που ολοκλήρωσε την ανατροπή με το γκολ του απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (28/02), αποκλειστικά στο BN Sports!
Δηλώσεις στον Φάνη Τσοκανά

Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 57', και μαζί με τους Έκι Πόνσε και Πέτρο Μάνταλο, «γύρισαν» το ματς για την ΑΕΚ.

Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς ήταν από τους πρωταγωνιστές στο ματς της «Ένωσης» απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, και αυτός, που ολοκλήρωσε την ανατροπή με το γκολ του, ανοίγοντας τον δρόμο προς τη νίκη!

Στο 74ο λεπτό, ξέφυγε από τα μαρκαρίσματα, «διάβασε» σωστά τη φάση και πήρε το προβάδισμα αυτών των κλασμάτων του δευτερολέπτου που χρειαζόταν, για να προλάβει την έξοδο του αντίπαλου γκολκίπερ.

Και κάπως έτσι, μέσα σε πέντε εμφανίσεις και κάτι περισσότερο από 100 αγωνιστικά λεπτά με τα «κιτρινόμαυρα», ισοφάρισε ήδη τα γκολ που είχε στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν!

λιουμπισιτς.jpg

Θα ήταν άδικο, όμως, να μείνει κανείς μόνο στο γκολ του. Μέσα σε 38', ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς πρόλαβε να έχει 27 επαφές με την μπάλα και 20 εύστοχες πάσες, από τις 21 που επιχείρησε! Ποσοστό επιτυχίας στο 95%, δηλαδή!

Αμέσως μετά τη λήξη του ματς, μίλησε τόσο για την εμφάνισή του και την ανατροπή της ΑΕΚ, όσο και για τις πρώτες ημέρες του στην Ελλάδα και παράλληλα, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μάθει για τις δηλώσεις του Ρόμπερτ Προσινέτσκι στο BN Sports, κατά την ημέρα της μεταγραφής του.

Άλλωστε, οι δύο τους «συνδέονται», μιας και ο 24χρονος χαφ της ΑΕΚ, έχει πάρει το μικρό του όνομα, από τον θρύλο της Κροατίας, λόγω της «τρέλας» του πατέρα του γι' αυτόν.



«Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα ξανά, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως νικήσαμε. Επιστρέψαμε και είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα και ολόκληρο το τιμ, για την αντίδραση που βγάλαμε. Δείξαμε χαρακτήρα» ανέφερε αρχικά, μιλώντας για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το εν λόγω παιχνίδι, ήταν το μόλις δεύτερο που βιώνει ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, μέσα στην OPAP Arena. Και γνωρίζει από πρώτο χέρι, πόσο δυσκολότερο είναι για τους αντιπάλους.



«Είτε ως παίκτης της ΑΕΚ, είτε ως αντίπαλος, νιώθεις αυτήν την ενέργεια του γηπέδου. Στο δεύτερο ημίχρονο μας έσπρωξε ο κόσμος προς τη νίκη. Ήταν ο 12ος παίκτης για εμάς. Θεωρώ πως μας πήγε πάνω από το 100% για να φτάσουμε στην ανατροπή» τόνισε, για την έδρα της «Ένωσης».

Κλείνοντας, δεν θα ήταν δυνατό να μην υπάρξει αναφορά στον προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος παιχνίδι με το παιχνίδι, δείχνει να τον εμπιστεύεται ολοένα και περισσότερο.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το πώς με διαχειρίζεται, γιατί ξέρει πως είμαι καινούργιος στην ομάδα και αρχικά, πρέπει να μάθω τους συμπαίκτες μου, το γκρουπ και να προσαρμοστώ. Σε κάθε παιχνίδι, μου δίνει όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής, οπότε νιώθω χαρούμενος».

λιουμπισιτς_αεκ.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0