Face to Face

Ο Άλεκ Πίτερς στο BN Sports: «Η δίψα για τίτλους δεν τελειώνει ποτέ!»

Ο Άλεκ Πίτερς στο BN Sports: «Η δίψα για τίτλους δεν τελειώνει ποτέ!»

Τι κι αν ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, για τρίτη διαδοχική σεζόν; Όπως παραδέχεται ο Άλεκ Πίτερς, μιλώντας στο BN Sports μετά την απονομή του τροπαίου, ποτέ δεν υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός τίτλων. Αυτή η… λαχτάρα παραμένει αμείωτη!

Σχετικά Άρθρα

Αποστολή στο Ηράκλειο: Τάσος Φαραός

«Τα… λάφυρά μας είναι οι τίτλοι»! Μία ατάκα γεμάτη νόημα από τον Άλεκ Πίτερς στο BN Sports! Μπορεί να είχε μόλις κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει πως τελείωσε και η επιθυμία του για νέες επιτυχίες!

Ο Αμερικανός γκαρντ μπορεί να κινήθηκε σε «ρηχά» στον τελικό με τον Παναθηναϊκό (18/02, 58-69), αλλά ήταν ξανά ένα από τα βασικότερα «γρανάζια» της μηχανής του Γιώργου Μπαρτζώκα. Έμεινε στους 6 πόντους, μαζί με 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ, όμως αποτέλεσε ένα από τα «κλειδιά» στην αμυντική λειτουργία των Πειραιωτών.

Το συγκεκριμένο κομμάτι ήταν άλλωστε και αυτό που έγειρε την… πλάστιγγα υπέρ των «ερυθρολεύκων» στον μεγάλο τελικό. Μέσα από την άμυνά του ο Ολυμπιακός βρήκε ενέργεια, στηρίχθηκε στους «ψηλούς» του και έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου.

«Η άμυνά μας ήταν εξαιρετική σε όλο το παιχνίδι. Νομίζω ότι μάθαμε από τα προηγούμενα δύο παιχνίδια όπου δεν κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό και θέλαμε να είμαστε η πιο σκληρή ομάδα.. Και πραγματικά δεν ήταν θέμα επίθεσης για εμάς. Θα βρίσκαμε τρόπο για να πετύχουμε κάποιους πόντους. Αλλά αν μπορούσαμε να τους κρατήσουμε και να παίξουμε καλή άμυνα, ήμασταν σίγουροι ότι θα φτάναμε και στη νίκη», τονίζει ο Πίτερς λίγο μετά από την απονομή του τροπαίου.

Ο «Κάπτεν Αμέρικα» του Ολυμπιακού διανύει στον Πειραιά τη δεύτερη σεζόν του. Ήδη όμως έχει «γευτεί» αρκετές χαρές, κάτι που τον βοηθά να νιώθει όλο και περισσότερο σαν στο… σπίτι του, μαζί φυσικά με τους συμπαίκτες του.

«Αισθάνομαι άνετα εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι μια σπουδαία ομάδα, ένα σπουδαίο σύνολο για να είσαι μέλος του και στιγμές όπως αυτές είναι αξέχαστες αναμνήσεις, ειδικά με τα παιδιά που τις μοιραζόμαστε μαζί τους».

ʕЅˋϠŋˁďӠ2023-2024 / FINAL-8 / ԅˉʏӠ/ ЁϠ- ϓ֐ (ÃŋǓ ӔϋǓ / EUROKINISSI)

Για τον Πίτερς, το Κύπελλο Ελλάδας αποτέλεσε το πέμπτο του τρόπαιο με την ομάδα του Πειραιά. Κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί εύκολα ότι θα ήταν… χορτασμένος. Ο ίδιος πάντως, έχει μάλλον αρκετά διαφορετική άποψη και δε διστάζει να την μοιραστεί!

«Η δίψα για τίτλους δεν τελειώνει ποτέ. Αυτοί είναι τα… λάφυρά μας. Είμαστε πολύ ευλογημένοι. Πολύ τυχεροί! που βρισκόμαστε σε θέση να συμμετέχουμε σε κάτι τέτοιο, να έχουμε αυτές τις ευκαιρίες, να τις μοιραζόμαστε και να είμαστε στην καλή πλευρά της ιστορίας. Είμαστε πραγματικά πολύ ευλογημένοι».

Η διακοπή λόγω των προκριματικών των Εθνικών ομάδων για το EuroBasket 2025 προσφέρει την ευκαιρία για ένα «μίνι» διάλειμμα για ξεκούραση. Ο 28χρονος φόργουορντ είναι έτοιμος να «γεμίσει» τις μπαταρίες του, για τη συνέχεια που ακολουθεί σε Ευρώπη και Ελλάδα. Άλλωστε, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, η σεζόν μόλις τώρα ξεκινά!

«Έχουμε λίγο χρόνο τώρα μέχρι το επόμενο παιχνίδι μας, οπότε ο στόχος θα είναι να χαλαρώσουμε λίγο. Αλλά η σεζόν μόλις ξεκίνησε. Το καλύτερο μέρος της χρονιάς μόλις έχει αρχίσει»!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0