Face to Face

Ο Γιάννης Κουζέλογλου στο BN Sports: «Όλοι ξέρουν τι ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός – Κάθε ματς είναι σαν τελικός!»

Ο Γιάννης Κουζέλογλου στο BN Sports: «Όλοι ξέρουν τι ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός – Κάθε ματς είναι σαν τελικός!»

Δεν θα μπορούσε να επιμείνει για κάτι περισσότερο ο αρχηγός της ΑΕΚ, Γιάννης Κουζέλογλου. Προπόνηση και πάλι προπόνηση. Αυτό πρέπει να κρατήσει κανείς από τα λόγια του στο BN Sports καθώς ο Έλληνας φόργουορντ βλέπει κάθε ματς σαν τελικό, πόσο μάλλον όταν ακολουθούν δύο σερί «τέτοιοι» κόντρα στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας.

Σχετικά Άρθρα


Δηλώσεις στην Ευτυχία Οικονομίδου


Η ΑΕΚ μπορεί να μην βρίσκεται σε καλό… φεγγάρι αγωνιστικά τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Basketball Champions League, αυτό δεν σημαίνει ότι δε μπορεί να «ονειρεύεται».

Η εντός έδρας ήττα από τη Μούρθια στην τρίτη αγωνιστική της διοργάνωσης «πόνεσε» όχι γιατί ήταν κάτι εύκολο, ίσα ίσα το αντίθετο.

Επειδή η Ένωση πλησίασε αρκετά κοντά στην πηγή και δεν ήπιε… νερό πραγματοποιώντας την τρίτη σερί ήττα στην φάση των ομίλων των «16».

Ο Γιάννης Κουζέλογλου τέθηκε στην διάθεση του BN Sports για να σχολιάσει την εμφάνιση της ΑΕΚ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όσο και τα πλάνα που ακολουθούν με τον νέο προπονητή στον πάγκο της.

6106244.jpg

«Ξέραμε ότι παίζουμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα και το ζήτημα είναι ότι σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 40 λεπτά για να διεκδικήσεις τη νίκη. Κάναμε δυστυχώς κάποια λάθη στο τέλος που μας την στοίχησαν, αλλά συνεχίζουμε κοιτώντας κάθε προπόνηση ξεχωριστά με σκληρή δουλειά», ήταν το σχόλιο του 28χρονου φόργουορντ για το τι πήγε λάθος στην αναμέτρηση.

Από εκεί κι έπειτα, οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να αφήσουν πίσω αυτά τα αρνητικά αποτελέσματα και να κοιτάξουν την επόμενη μέρα διεκδικώντας ό,τι καλύτερο μπορούν από τη διοργάνωση. Έτσι κι αλλιώς προ των πυλών βρίσκεται και το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας και φυσικά οι πολύ σημαντικές αναμετρήσεις για την Basket League.

image_24.jpg

«Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να έχουμε το μυαλό μας στο επόμενο παιχνίδι, στην επόμενη προπόνηση. Έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στην ομάδα. Έχουμε νέο προπονητή τώρα, οπότε προσεγγίζουμε την κατάσταση βήμα – βήμα και βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά σα να είναι τελικός».

Ο Γιάννης Κουζέλογλου, που επέστρεψε πίσω στην ΑΕΚ την φετινή σεζόν, χάρισε στο παιχνίδι με τη Μούρθια τις δικές του ξεχωριστές στιγμές κι έδωσε ενέργεια και ρυθμό στην ομάδα με τα καρφώματά του και τις εκπληκτικές συνεργασίες του, όμως δεν θέλησε να σταθεί σε αυτό γιατί στο τέλος της ημέρας η νίκη δεν κατάφερε να έρθει.

«Για εμένα δε μετράει η προσωπική μου εμφάνιση σε ένα παιχνίδι άμα δεν κερδίζει η ομάδα. Θα προτιμούσα εννοείται να μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη κόντρα στη Μούρθια, μιας και πλησιάσαμε τόσο. Μπορεί να ακουστεί ‘’γραφικό’’ αλλά πραγματικά πρέπει να δίνουμε προσοχή σε κάθε προπόνηση της ομάδας μας γιατί η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη», ήταν τα λόγια του πάνω στην εμφάνισή του.

Η ΑΕΚ διανύει μία περίοδο αλλαγών και ανακατατάξεων. Μετά την φυγή αρκετών παικτών και την έλευση νέων, ήρθε και η αλλαγή προπονητή με τα ηνία να αναλαμβάνει ο πετυχημένος Έλληνας τεχνικός με την εθνική Γεωργίας, Ηλίας Ζούρος.

Ο μόνος τρόπος για να πετύχει το «όραμά» του είναι να ακουστούν τα σχέδιά του και να ακολουθηθούν πιστά από ολόκληρο το «κιτρινόμαυρο» σύνολο. Έτσι πιστεύει και ο Γιάννης Κουζέλογλου.

«Πρέπει να ακούμε τον Ηλία Ζούρο και να ακολουθούμε ό,τι μας λέει. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή μας και τα 40 λεπτά ενός παιχνιδιού και να βελτιωνόμαστε σε κάθε προπόνηση για να μπορούμε να είμαστε έτοιμοι σε κάθε ματς», δήλωσε χαρακτηριστικά.

6106181.jpg

«Πρόβα» Final-8 Κυπέλλου Ελλάδας έχει το πρόγραμμα της Δευτέρας (12/02, 20:15) με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό AKTOR στα Άνω Λιόσια λίγες μόλις μέρες πριν από την μεταξύ τους αναμέτρηση για την φάση των «8» του Κυπέλλου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Φυσικά, οι «πράσινοι» προέρχονται από την σοκαριστική εντός έδρας ήττα από τον Άρη στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν παίζει ρόλο για τον αρχηγό της Ένωσης.

«Όλοι γνωρίζουν τι ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός. Η ήττα από τον Άρη δεν έχει να κάνει με εμάς, δε μας αφορά. Κοιτάμε να πάμε στο παιχνίδι έχοντας δουλέψει σκληρά για να είμαστε έτοιμοι και συγκεντρωμένοι και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», δήλωσε ο Κουζέλογλου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0