Face to Face

Ο Εσέκιελ Πόνσε στο BN Sports: «Η αυτοπεποίθησή μου, έχει επιστρέψει πλήρως!» (video)

Ο Εσέκιελ Πόνσε στο BN Sports: «Η αυτοπεποίθησή μου, έχει επιστρέψει πλήρως!» (video)

«Ο Ματίας, η ομάδα και η οικογένειά μου, με στήριξαν σε μία δύσκολη περίοδο!» Ο Εσέκιελ Πόνσε είναι... on fire στις δύο τελευταίες αγωνιστικές με την ΑΕΚ, και μετά το νέο του σόου, απέναντι στον ΟΦΗ αυτήν τη φόρα, μίλησε στο BN Sports για το πώς «βγήκε» από ένα μεγάλο διάστημα ντεφορμαρίσματος, και την αυτοπεποίθηση που επέστρεψε!

Δηλώσεις στον Άγγελο Κρεμαστό

Το ποδόσφαιρο είναι ένα «μαγικό» άθλημα. Μέσα σε μία εβδομάδα ένας αθλητής με πολύ μικρή συνεισφορά, μπορεί ξαφνικά να γίνει… υπερήρωας!

Ο Πόνσε μετά από ένα δύσκολο, δεύτερο ξεκίνημα με τα «κιτρινόμαυρα», έχει καταφέρει μέσα σε δύο αγωνιστικές να βρει τον παλιό καλό εαυτό του.

Μετά το χατ-τρικ απέναντι στον Ατρόμητο (5-0, 21/01), ο Αργεντινός «πυροβόλησε» και τον ΟΦΗ, καθαρίζοντας την υπόθεση νίκη, μέχρι ο Φαν Βέερτ να ολοκληρώσει μία σπουδαία εμφάνιση της ΑΕΚ, για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το φινάλε του παιχνιδιού, ο δις σκόρερ της Ένωσης, Εσέκιελ Πόνσε, μίλησε στο BN Sports, για την… πανηγυρική του επιστροφή στα γκολ, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε την σκληρή κριτική που δεχόταν όλους αυτούς τους μήνες.

6097335_1.jpg

Ο Πόνσε πέρασε ένα μεγάλο διάστημα στο οποίο είχε μείνει μακριά από το σκοράρισμα. Τα γκολ είναι «οξυγόνο» για έναν επιθετικό και ο Αργεντινός δεν… ανέπνεε για περίπου τέσσερις μήνες.

Μέσα σε δύο παιχνίδια, όμως, πέτυχε πέντε τέρματα και «έσβησε» απευθείας όλα τα κακώς κείμενα, που είχαν ακουστεί για εκείνον. Πλέον, είναι έτοιμος για να συνεχίσει με την ίδια ταχύτητα και να μην κοιτάξει ποτέ ξανά πίσω. 

«Ναι, προφανώς και αισθάνομαι πολύ καλά, νιώθω πως η αυτοπεποίθηση μου να έχει επιστρέψει πλήρως. Κάθε ποδοσφαιριστής έχει τις καλές και τις κακές του στιγμές.

Μερικές φορές υπάρχουν κάποια προβλήματα που πρέπει να ξεπεραστούν. Έχει γίνει πάρα πολλή δουλειά από πίσω στις προπονήσεις. Το πιο σημαντικό όμως είναι να μπορώ να βοηθάω την ομάδα».


Πολλές φορές ξεχνάμε πως οι αθλητές είναι πάνω απ’ όλα άνθρωποι. Ο καθένας έχει τη δική του ζωή έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και όπως όλοι, αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα.

Η στήριξη από την οικογένεια, την ομάδα, αλλά και τον κόσμο είναι το «κλειδί» για να ξεπεραστεί κάθε… εμπόδιο. Ο Εσέκιελ Πόνσε είναι πλέον εδώ, είναι καλά και δηλώνει πιο έτοιμος από ποτέ.

«Με την βοήθεια του Ματίας, με την βοήθεια του τεχνικού επιτελείου, με την βοήθεια των συμπαικτών μου, με την δουλειά που κάνουμε κατά την διάρκεια των προπονήσεων και φυσικά με την στήριξη από την οικογένεια μου, την σύζυγο και τα παιδιά μου, επανήλθα και χάρη σε αυτούς, βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση που είμαι τώρα.

Είναι κάποιες στιγμές που όταν τα πράγματα είναι δύσκολα στην προσωπική σου ζωή, τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι αυτά που σε στηρίζουν.

Ναι, είναι αλήθεια ότι δέχθηκα αυτήν την βοήθεια και μπόρεσα να βρω πάλι τον καλό μου εαυτό. Σκοπός τώρα είναι να συνεχίσω με την ίδια ταχύτητα στον δρόμο που έχουμε χαράξει, εγώ και η ομάδα».  

6097154_1.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0