Face to Face

Ο Τάσος Δουβίκας στο BN Sports: «Πάντα πίστευα στον εαυτό μου, είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα»

Ο Τάσος Δουβίκας στο BN Sports: «Πάντα πίστευα στον εαυτό μου, είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα»

Σε μία βραδιά που…. έλαμψαν τα μεγαλύτερα «αστέρια» της Ελλάδας, ο Τάσος Δουβίκας δεν θα μπορούσε να λείπει, άλλωστε έπρεπε να παραλάβει και το βραβείο του. Ο επιθετικός της Θέλτα μίλησε στο BN Sports για την τιμή που του πρόσφεραν οι συναθλητές του, αλλά και για τις μοναδικές στιγμές που πέρασε, μαζί με την οικογένεια του.

Δηλώσεις στον Άγγελο Κρεμαστό

Το βράδυ της Δευτέρας (17/11) στο Μέγαρο Μουσικής πραγματοποιήθηκε η «42η γιορτή του ΠΣΑΠΠ» και το ελληνικό ποδόσφαιρο έβαλε τα… καλά του.

Μπορεί οι υποχρεώσεις στην Ισπανία να… τρέχουν, ο Δουβίκας όμως έκανε το ταξίδι και έδωσε το «παρών» στην λαμπερή γιορτή.

Ο νεαρός επιθετικός της Θέλτα παρέλαβε το βραβείο του «Καλύτερου Έλληνα εξωτερικού», για την εκπληκτική του σεζόν στην Ουτρέχτη που τελείωσε με 22 γκολ, μοιράζοντας ταυτόχρονα και τέσσερις ασίστ.

Ο Τάσος Δουβίκας μίλησε στο BN Sports για το βραβείο που παρέλαβε, για την «μαγική» χρονιά που πέρασε, αλλά και για την ζωή στην Ισπανία.

Κύπελλο Ισπανίας: Προκρίθηκε εκτός έδρας η Θέλτα (0-4) - Ασίστ ο Δουβίκας -  Sportflix

Σε μία δύσκολη χρονιά ο Δουβίκας κατάφερε να «ξετρελάνει» ολόκληρη την Ολλανδία και πέρα από τη μεταγραφή του στη Θέλτα, πήρε και αυτό το βραβείο από τον ΠΣΑΠΠ. Το «όπλο» του νεαρού φορ όμως δεν είναι τα πόδια του, αλλά η… πίστη που έχει στις ικανότητες του.

«Πάντα πίστευα στον εαυτό μου. Εντάξει η προηγούμενη χρονιά ξεκίνησε περίεργα, αλλά σίγουρα το τέλος της ήταν ιδανικό για εμένα. Έχω πίστη σε εμένα και στις ικανότητες μου και θεωρώ πως μπορώ να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου».



Το όνειρο κάθε παιδιού είναι να μπορέσει κάποια στιγμή στην καριέρα του να αγωνιστεί σε ένα από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ο Τάσος αυτό το κατάφερε και ήθελα να μάθω πώς είναι πλέον η ζωή του, ως ποδοσφαιριστής της La Liga.

«Είναι πολύ όμορφα. Έχω εγκλιματιστεί γρήγορα στην ομάδα και στη πόλη. Η Ισπανία μοιάζει πολύ στην Ελλάδα και περνάω πάρα πολύ όμορφα αυτούς τους μήνες που βρίσκομαι εκεί».


Ο Δουβίκας ταξίδεψε στην Ελλάδα μόλις για λίγες ώρες, πριν φύγει ξανά άρον άρον για την Ισπανία. Τον ρώτησα αν άξιζε τον… κόπο και η απάντηση του «έσβησε» και την παραμικρή αμφιβολία που υπήρχε στο μυαλό μου.  

«Ήταν πάρα πολύ όμορφα. Η βραδιά ήταν εξαιρετική και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον ΠΣΑΠΠ, καθώς όλοι μας περάσαμε υπέροχα. Εγώ έχω εδώ μαζί μου, την οικογένεια μου, τους φίλους μου και ζήσαμε όλοι μαζί μοναδικές στιγμές».

6041212.jpg

Μπροστά σε φίλους και συγγενείς, ο Τάσος παρέλαβε ένα βραβείο που λίγοι έχουν την τιμή να το χαρούν και δεν μπορούσα να μην τον ρωτήσω για τα συναισθήματα που ένιωσε εκείνη τη μοναδική στιγμή.  

«Είναι τεράστια τιμή αυτό το βραβείο και ιδικά που προέρχεται από τους ψήφους των συναθλητών μου. Αυτό κάνει την διάκριση ακόμη πιο μεγάλη για εμένα και δεν θα μπορούσα να νιώσω τίποτα λιγότερο από ευγνωμοσύνη και χαρά».

 

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0