Face to Face

Ο Στέφανος Καπίνο στο BN Sports: «Όμορφο συναίσθημα να γυρίζεις στο Καραϊσκάκης, να κοιτάξουμε τι κάνουμε λάθος»

Ο Στέφανος Καπίνο στο BN Sports: «Όμορφο συναίσθημα να γυρίζεις στο Καραϊσκάκης, να κοιτάξουμε τι κάνουμε λάθος»

Ο Ολυμπιακός βρήκε την αντίδραση που χρειαζόταν απέναντι στον Παναιτωλικό και πήρε τη νίκη (3-1, 25/11) «πληγώνοντας» έναν παλιό του γνώριμο. Ο Στέφανος Καπίνο μίλησε στο BN Sports για την επιστροφή του, ως αντίπαλος στον Πειραιά, για την δύσκολη αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους», ενώ σχολίασε και τη γενικότερη εικόνα των διεκδικητών της φετινής Stoiximan Super League.

Δηλώσεις στον Άγγελο Κρεμαστό

Ο Παναιτωλικός με ένα δυνατό ξεκίνημα στην αναμέτρηση προηγήθηκε απέναντι στον Ολυμπιακό για την 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν τον τρόπο και ανέτρεψαν τα δεδομένα, με αποτέλεσμα να πάρουν τα ηνία του αγώνα πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Το τελικό 3-1 άφησε τους Αγρινιώτες με άδεια… χέρια παρά την καλή τους εμφάνιση.

Ο Καπίνο ήταν για άλλη μία φορά βασικός την φετινή σεζόν. Αυτή την φορά όμως έπαιξε σε ένα γήπεδο που παλαιότερα είχε ζήσει μεγάλες στιγμές. Μπορεί τώρα οι κερκίδες να ήταν κενές, η αναμνήσεις του όμως δεν μπορούν να… σβηστούν τόσο εύκολα.

Ο Στέφανος Καπίνο μίλησε στο BN Sports για την αναμέτρηση στον Πειραιά, τα συναισθήματα που ένιωσε στην επιστροφή του, αλλά και για τον αγώνα που δίνει ο Παναιτωλικός τη φετινή σεζόν.

6038656.jpg

Ο Παναιτωλικός πήρε νωρίς το προβάδισμα χάρη στην εξαιρετική αντεπίθεση της ομάδας και το ακόμη πιο όμορφο τελείωμα του Χατζηθεοδωρίδη. Πολλοί θα πουν πως το άδειο γήπεδο τους βοήθησε, ο Καπίνο όμως έχει άλλη άποψη.

«Δεν νομίζω ότι αυτό έκανε τη διαφορά. Γνωρίζουμε τι έδρα έχει ο Ολυμπιακός, αλλά το δείξαμε και απέναντι στον ΠΑΟΚ. Η Τουμπά είχε κόσμο, αλλά καταφέραμε και εκεί να προηγηθούμε. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε εμείς τι κάνουμε λάθος και δεν μπορούμε να κρατήσουμε το προβάδισμα που έχουμε».



Για τον Παναιτωλικό η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ήταν «καρμπόν» με αυτήν απέναντι στον ΠΑΟΚ. Γρήγορο προβάδισμα, αλλά ανατροπή πριν την ανάπαυλα. Ήθελα να μάθω τη γνώμη του Καπίνο για την αιτία που η ομάδα δυσκολεύεται να κρατήσει το προβάδισμα της.

«Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να πούμε με σιγουριά τι έφταιξε. Μέσα στην βδομάδα θα κάνουμε την απαραίτητη ανάλυση και θα βρούμε που κάναμε λάθος. Σίγουρα όμως, όταν προηγείσαι σε δύο διαφορετικές έδρας και δεν μπορείς να κρατήσεις το σκορ ούτε για ένα ημίχρονο, δεν μπορεί να φταίει μόνο η τύχη. Πρέπει να αντιδρούμε καλύτερα σε τέτοιες περιπτώσεις».

6027062.jpg

Ο Στέφανος επέστρεψε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης μετά από περίπου έξι χρόνια, αυτή την φορά όμως δεν φορούσε τα ερυθρόλευκα. Για τον ίδιο τα συναισθήματα ήταν έντονα, όμως στο μυαλό του ο αγώνας ήταν πάνω απ’ όλα.

«Είναι ένα όμορφο συναίσθημα να γυρίζεις στο Καραϊσκάκης. Είδα και κάποια παιδιά από τα παλιά, μου άρεσε ήταν μία ωραία εμπειρία. Σίγουρα θα ήθελα να ήταν και γεμάτο για να δω και τους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά η αλήθεια είναι πως ήμουν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι περισσότερο. Είμαστε σε μία κακή θέση στην βαθμολογία και το μυαλό μου ήταν περισσότερο εκεί».

Καπίνο: Η άνοδος και η πτώση του Νο1! (vids) | Gazzetta

Ο Παναιτωλικός μετά και από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, έχει πάρει μία… γεύση από τις ομάδες που θα «παλέψουν» μέχρι τέλους για το φετινό πρωτάθλημα. Έτσι και εγώ ρώτησα τον Καπίνο να μου ξεχωρίσει, αν μπορεί, μία από αυτές.

«Νομίζω φαίνεται και από την βαθμολογία, είναι όλες πολύ κοντά. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω ακόμα κάποια. Όλες τους έχουν τα συν και τα πλην τους. Από εκεί και πέρα πιστεύω θα είναι ένα πρωτάθλημα που θα κριθεί στο τέλος και πιθανότατα θα είναι πιο ανταγωνιστικό από το περσινό».  

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0