Face to Face

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς στο BN Sports: «ΑΕΚ, η πιο σωστή απόφαση της καριέρας μου!» (video)

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς στο BN Sports: «ΑΕΚ, η πιο σωστή απόφαση της καριέρας μου!» (video)

Κατάθεση ψυχής από τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς! Πώς στάθηκε στα πόδια του, μετά το λάθος στη Μασσαλία; Ποιο ήταν το μεγαλύτερο όλων; Πώς βίωσε τη στήριξη από όλους στην ΑΕΚ, πριν το καλύτερο ματς της φετινής σεζόν; Όλες οι απαντήσεις, στις δηλώσεις του στο BN Sports!

Σχετικά Άρθρα
Συνέντευξη στον Φάνη Τσοκανά

Όσοι δεν βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (30/10) στην OPAP Arena, δεν μπορούν να καταλάβουν. Είναι δεδομένο, πως οι κάμερες δεν κατάφεραν να μεταφέρουν επακριβώς, την αποθέωση που γνώρισε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Ένα ασταμάτητο χειροκρότημα από τον κόσμο της ΑΕΚ, ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του στα matrix του γηπέδου και η χαρακτηριστική κίνησή του, δείχνοντας το σημείο της καρδιάς, συνέθεσαν ένα μοναδικό σκηνικό. Ένα «παράσημο» για τον σύλλογο και τους φιλάθλους του, μία στιγμή που θα κρατήσει για πάντα, για τον 30χρονο γκολκίπερ.

Μετά την επιβλητική εμφάνιση της «Ένωσης» απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς μίλησε στο BN Sports, τόσο για το συγκεκριμένο ματς, όσο και γι' αυτό που προηγήθηκε στη Μασσαλία.

Για εκείνο το «χαζό λάθος», όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος, αλλά και την όλη διαδικασία που ακολούθησε τις επόμενες ημέρες, για να συνεχίσει όπως πριν.

«Βοηθήθηκα πάρα πολύ. Η υποστήριξη του κόσμου, των συμπαικτών μου, του σταφ και ολόκληρου του συλλόγου, με προετοίμασε κατάλληλα, για το ματς και μου έδειξε, πως πήρα τη πιο σωστή απόφαση, να έρθω στην ΑΕΚ!» ανέφερε χαρακτηριστικά, για να συμπληρώσει.

«Είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέλος αυτού του σπουδαίου συλλόγου. Οι δρόμοι μας ίσως χωρίσουν κάποια μέρα, αλλά για πάντα θα είναι στην καρδιά μου».

Είναι εμφανές, πως αυτή η έντονη στιγμή, «σημάδεψε» τον Στάνκοβιτς. Κι ας ήταν η αφορμή, ένα λάθος.

stankovic_aek_paok.jpg

«Η λάθος πάσα δεν ήταν το πρόβλημα, αλλά η αντίδρασή μου μετά. Έκανα το λάθος, ακόμα χειρότερο. Έπρεπε αφήσω το γκολ να μπει. Μετά θα είχαμε 45' για να ισοφαρίσουμε. Η κόκκινη κάρτα ήταν το πρόβλημα.


Ήταν μία χαζή αντίδραση από πλευράς μου και σε αυτήν την ηλικία, με την εμπειρία που έχω, δεν επιτρέπεται να επιτρέψω να ξανασυμβεί στο μέλλον. Ήταν η πρώτη κόκκινη κάρτα στην καριέρα μου» ανέφερε.

Όσον αφορά για το τι του είπε ο Ματίας Αλμέιδα και οι συμπαίκτες του;

«Μου είπαν να συνεχίσω όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Να προσπαθώ να δώσω ήρεμα την μπάλα με τα πόδια και πως δεν έχει σημασία, αν θα γίνει κάποιο λάθος».

Για το τέλος, έμεινε η επιβλητική εμφάνιση της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ (30/10, 2-0). Και η άποψή του, δεν γινόταν να είναι πιο ξεκάθαρη.

«Ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι με διαφορά στη φετινή σεζόν. Κυριαρχήσαμε του ΠΑΟΚ για 90' και οφείλουμε να συνεχίσουμε έτσι, και στα επόμενα παιχνίδια».

 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0