Face to Face

Ο Άλεκ Πίτερς στο BN Sports: «Ο Ολυμπιακός δεν χάνει τρεις συνεχόμενες φορές!»

Ο Άλεκ Πίτερς στο BN Sports: «Ο Ολυμπιακός δεν χάνει τρεις συνεχόμενες φορές!»

Ο Άλεκ Πίτερς κλήθηκε από την αρχή της χρονιάς να «χωρέσει» σε παπούτσια που μπορεί να μην ήταν το νούμερό του (Σάσα Βεζένκοφ), αλλά έχει βρει τον τρόπο να τα κάνει… δικά του αποδεικνύοντας με κάθε εμφάνισή του με τα «ερυθρόλευκα», πως αξίζει να είναι ο πρωταγωνιστής, σαν άλλος «Captain America»!

Δηλώσεις στην Ευτυχία Οικονομίδου

Μετά… κόπων και βασάνων ο Ολυμπιακός πήρε μία νίκη ψυχολογίας απέναντι στην Παρτίζαν στην τελευταία αναμέτρηση της πρώτης «διαβολοβδομάδας» της EuroLeague για την φετινή σεζόν.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα για ακόμη μία φορά κλήθηκαν να καταθέσουν την… ψυχή τους στο παρκέ και, αφού πέρασαν 45 ολόκληρα λεπτά, βγήκαν νικητές από το ματς ή, αν προτιμάτε, από το «θρίλερ» που διαδραματίστηκε στο ΣΕΦ.

Οι παίκτες που ξεχώρισαν είναι πολλοί, άλλωστε το έξτρα πεντάλεπτο ευνόησε την επιθετική πολυφωνία των Πειραιωτών, όχι όμως τα καταπονημένα κορμιά τους που εν μέσω συνεχόμενων αγωνιστικών και απουσιών, κλήθηκαν για ακόμη μία φορά να προσθέσουν πολλά λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους.

6002275.jpg

Ο Άλεκ Πίτερς ή αλλιώς το πρόσωπο των ημερών, όσον αφορά τα «ερυθρόλευκα» δρώμενα, άφησε το δικό του στίγμα στην αναμέτρηση με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ακόμη κι αν δε μπόρεσε να βοηθήσει στο τέλος.

Ο αντικαταστάτης του Σάσα Βεζένκοφ, όπως έχει χαρακτηριστεί, που ήταν ο κρυφός «άσος» στο μανίκι του κόουτς Μπαρτζώκα, τέθηκε στην διάθεση του BN Sports μετά την σπουδαία νίκη της ομάδας του για να μιλήσει για όσα απασχολούν τους Πειραιώτες.

Μία αναμέτρηση για γερά… νεύρα έλαβε αίσιο τέλος! Δυσκολευτήκατε κατά τη διάρκεια και μάλιστα βρεθήκατε πίσω με διψήφιο σκορ στην τρίτη περίοδο. Πώς το διαχειριστήκατε;

«Το σημερινό παιχνίδι ήταν σίγουρα δύσκολο. Είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο τρίτο δεκάλεπτο οι αντίπαλοι έπαιζαν με τέτοιο τρόπο που μας έβγαλαν εκτός ρυθμού τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Οι συμπαίκτες μου υπερέβησαν τον εαυτό τους στο τέταρτο δεκάλεπτο και ήταν απίστευτο το πώς κατάφεραν να πάρουν αυτή την δύσκολη νίκη».

Η πρώτη «διαβολοβδομάδα» της φετινής EuroLeague έληξε με νίκη για τον Ολυμπιακό σε μία χρονική περίοδο που αντιμετώπιζε δυσκολίες και προερχόταν από δύο ήττες. Σας δίνει ώθηση αυτό το αποτέλεσμα;

«Νιώσαμε πολύ καλά που η εβδομάδα έληξε με θετικό αποτέλεσμα. Παίξαμε πολύ σκληρά για να χάσουμε. Προερχόμασταν από ήττα στο πρώτο μας εντός έδρας παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και μετά ξανά το ίδιο στο Μιλάνο από την Αρμάνι. Τρεις σερί ήττες δεν πρόκειται να κάναμε. Είμαι ευγνώμων που παίξαμε σαν ομάδα και δεν τα παρατήσαμε ποτέ ακόμα κι αν βρισκόμασταν πίσω στο σκορ με διψήφια διαφορά και αυτό λέει πολλά για την ομάδα μας».

IMG-d45c2cec8ca2dd65d32f46fb80b170e5-V.jpg

Πολλοί μαζεμένοι αγώνες, παρατάσεις και φυσικά απουσίες. Πώς αντιμετωπίζετε αυτή την έντονη κούραση δεδομένων και των δυσκολιών που έχει συναντήσει η ομάδα;

«Αύριο έχουμε ρεπό! Αύριο έχουμε ρεπό! Κάποιοι μπορεί να πάνε ακόμα και στην παραλία. Θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε και να χαλαρώσουμε. Είναι ένας ατελείωτος κύκλος, ξεκούραση τώρα και μετά ξανά αγώνας την Κυριακή».

Έχεις έναν ρόλο πρωταγωνιστή θα έλεγε κανείς  τη νέα χρονιά. Πώς νιώθεις με αυτή την καινούρια συνθήκη;

«Όλοι έχουμε τον ρόλο μας. Κάποιες φορές θα είμαι εγώ ο πρωταγωνιστής, κάποιες άλλες θα είναι κάποιος συμπαίκτης μου. Εγώ προσωπικά χαίρομαι που βρήκα τον ρυθμό μου μετά το προηγούμενο ματς και θέλω να τονίσω πόσο καταπληκτικό ήταν το πώς αγωνιστήκαν οι υπόλοιποι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0