Face to Face

Η Αναστασία Σπυριδωνίδου στο BN Sports: «Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος – Ανατριχιάζεις όταν αγωνίζεσαι με το εθνόσημο»

Η Αναστασία Σπυριδωνίδου στο BN Sports: «Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος – Ανατριχιάζεις όταν αγωνίζεσαι με το εθνόσημο»

Μετά την πρεμιέρα των προκριματικών του Womens Nations League κόντρα στην Πολωνία (22/9, 1-3), η Αναστασία Σπυριδωνίδου έκανε στο BN Sports τον απολογισμό για το παιχνίδι, μιλώντας παράλληλα για το συναίσθημα του να αγωνίζεσαι με τα «γαλανόλευκα».

Δηλώσεις στη Βασιλική Μπαρτζιώτη

Η Εθνική γυναικών δεν τα κατάφερε κόντρα στην Πολωνία (22/9), στην πρεμιέρα του Womens Nations League, και γνώρισε την ήττα στο «Γ. Καμάρας» με σκορ 1-3.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, παρά το τελικό αποτέλεσμα, πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση, με ένα δυνατό πρώτο ημίχρονο και πολλές ευκαιρίες, που δεν μεταφράστηκαν σε γκολ.

Η Αναστασία Σπυριδωνίδου, μία εκ των καθοριστικότερων παικτριών στα προηγούμενα ματς της Ελλάδας, μίλησε στο BN Sports για το πρώτο ματς της διοργάνωσης, καθώς και για το πώς θα προσεγγίσουν τα επόμενα παιχνίδια.


σπυριδωνιδου.jpg

Η Πολωνία σας έβαλε δύσκολα, ωστόσο το σκορ είναι αντιπροσωπευτικό της σημερινής (22/9) εμφάνισής σας και αντικατοπτρίζει την εικόνα που παρουσιάσατε;

«Δεν νομίζω, θεωρώ ότι ως Εθνική ομάδα αδικηθήκαμε σήμερα. Ήμασταν καλές και θα τολμήσω να πω, πολύ καλές. Είχαμε κατάλληλες ευκαιρίες και φάσεις, αλλά δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος και έτσι έγινε και σήμερα.»

Χωρίς να σταθούμε στο τί πήγε λάθος και τί όχι, από την πρεμιέρα της ομάδας στη νεοσύστατη αυτή διοργάνωση, τί είναι αυτό που θα θέλατε να κρατήσετε ενόψει και των ερχόμενων παιχνιδιών;

«Κρατάμε σίγουρα τη σημερινή (22/9) καλή εμφάνιση. Μπορούμε σίγουρα να γίνουμε καλύτερες και αυτό θα έρθει με περισσότερη δουλειά, είναι το μόνο σίγουρο. Το ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στη Σερβία θεωρώ πως ναι, θα είναι δύσκολο, αλλά θα παλέψουμε για αυτό, όπως άλλωστε κάνουμε πάντα. Το κεφάλι κάτω, θα δουλέψουμε και μετά θα έρθουν τα αποτελέσματα για την ομάδα αυτή, η οποία το αξίζει.»

Κάνατε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια έγινε το 1-2. Θεωρείς πως από το δεύτερο γκολ των Πολωνών και ύστερα, η απόδοσή σας έπεσε και στη συνέχεια ήρθε και το τρίτο γκολ;

«Δεν νομίζω πως επηρεαστήκαμε από το αποτέλεσμα εκείνη τη στιγμή. Σίγουρα αν είχαν μπει κάποιες ευκαιρίες που είχαμε και αν ήμασταν πιο τυχερές, θα είχε πάρει διαφορετική τροπή το παιχνίδι, αλλά ως ομάδα παλεύουμε μέχρι το 90’. Δεν θεωρώ πως το ότι μείναμε πίσω στο σκορ μας έκανε να χάσουμε την συγκέντρωσή μας. Όπως είπα και πριν, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος».

Έχεις συνεισφέρει τα μέγιστα στις δύο προηγούμενες νίκες της Εθνικής, με δύο γκολ στην Κροατία (2-1) στα φιλικά και ένα χατ –τρικ κόντρα στη Βοσνία (3-0), τί σημαίνει για εσένα σε προσωπικό επίπεδο το να σκοράρεις για την ομάδα αυτή;

«Μόνο υπερηφάνεια αισθάνομαι. Σημασία έχει και η ομάδα. Με τις περισσότερες, αν όχι όλλες, είμαστε πολλά χρόνια μαζί στην Εθνική άρα είμαστε δεμένες. Μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο αγωνίζεται η μία για την άλλη. Έχουμε και έναν προπονητή που πιστεύει σε έμας και στις ικανότητές μας και μας το δείχνει καθημερινά. Ξεχωριστά για την κάθε αθλήτρια είναι υπερηφάνεια το να αγωνίζεται με το εθνόσημο. Ανατριχιάζεις…»

www.bnsports.gr

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0