Face to Face

Ο Κρίστιαν Στράιχ στο BN Sports: «Ο Ολυμπιακός είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα – Τυχεροί που εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη του»

Ο Κρίστιαν Στράιχ στο BN Sports: «Ο Ολυμπιακός είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα – Τυχεροί που εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη του»

Η Φράιμπουργκ και ο Κρίστιαν Στράιχ «επισκέφθηκαν» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Γεώργιος Καραϊσκάκης και κατάφεραν να φύγουν για άλλη μία φορά με το τρίποντο, αν και τώρα τα πράγματα ήταν… διαφορετικά. Ο προπονητής των Γερμανών μίλησε στο BN Sports για το δύσκολο έργο που είχε να αντιμετωπίσει η ομάδα του, αλλά και για την θεαματική εξέλιξη των «ερυθρόλευκων».

Δηλώσεις στον Άγγελο Κρεμαστό

Καλύτερος, πιεστικός αλλά και… εκνευριστικά αναποτελεσματικός παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League. Η Φράιμπουργκ πήρε με δυσκολία τη νίκη (3-2) και έχει πλέον ένα «αβαντάζ» για την δύσκολη συνέχεια που θα ακολουθήσει.

Ο προπονητής των Γερμανών βρίσκεται για 13η συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα και καταφέρνει να περάσει για δεύτερη φορά «θριαμβευτής» από τον Πειραιά έστω και αν τώρα η νίκη ίσως να μην ήταν το πιο… δίκαιο αποτέλεσμα.

Η Φράιμπουργκ έδειξε πολλά σημάδια αδυναμίας κατά την διάρκεια ολόκληρου του 90λεπτου, με τον Ολυμπιακό αρκετές φορές να ελέγχει εξ ολοκλήρου το παιχνίδι. Ο πολύπειρος Γερμανός τεχνικός δεν εθελοτυφλεί, καθώς ο ίδιος παραδέχθηκε πως η ομάδα του στάθηκε τυχερή στην φάση που προήλθε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

«Είχαμε άγχος από την αρχή, κάναμε δύο πολύ σοβαρά λάθη, αλλά δεν τα πληρώσαμε. Ήμασταν όμως τυχεροί γιατί και ο Ολυμπιακός έκανε ένα λάθος που εμείς μπορέσαμε να το εκμεταλλευτούμε, σκοράροντας. Δεν είμασταν σίγουροι όταν είχαμε την μπάλα στα πόδια μας. Μετά τα λάθη αυτά παίξαμε αρκετά καλά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο όμως δεν είχαμε καθαρό μυαλό κάτι που δημιούργησε πολλά προβλήματα και παραλίγο να μας κοστίσει».  

5976478.jpg

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, έτσι και ο Σάλαϊ παίρνει τα περισσότερα εύσημα για την νίκη αυτή καθώς «έσβησε» το δυνατό ξεκίνημα του Ολυμπιακού εκμεταλλευόμενος το… μοιραίο λάθος του Φρέιρε για το 1-0.

«Ο Σάλαϊ έκανε πολύ καλή δουλειά. Κινήθηκε πολύ έξυπνα και εκτέλεσε ιδανικά για το πρώτο γκολ. Το τέρμα που πέτυχε βοήθησε πάρα πολύ και γενικά ο ίδιος έπαιξε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Στο 60ο λεπτό ξεκίνησε να κουράζεται, έτσι και εγώ έπρεπε να τον κάνω αλλαγή».

Η κληρωτίδα έστειλε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την Φράιμπουργκ στην «αγκαλιά» των Πειραιωτών. Βέβαια ο περσυνός Ολυμπιακός, με τον Ολυμπιακό του τώρα είναι η… νύχτα με την μέρα και ο Στράιχ φαίνεται να το έχει πλέον  κατανοήσει πλήρως αυτό.

«Είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα. Φαίνεται πως είναι μία καλοφτιαγμένη και καλά οργανωμένη ομάδα που παίζει πολύ σκληρά. Είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και έχει αρκετά γρήγορο ρυθμό με την μπάλα στα πόδια. Καμία σχέση με τον περσυνό Ολυμπιακό. Δεν ξέρω αν για τις αλλαγές αυτές φταίει ο προπονητής, όμως πλέον ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα».

Preview: Olympiacos vs. Freiburg - prediction, team news, lineups - Sports  Mole

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0