Face to Face

Ο Ανδρέας Τετέι στο BN Sports: «Τα έδωσα όλα για να πάρουμε κάτι – Σέβομαι τις αποφάσεις του προπονητή» (video)

Ο Ανδρέας Τετέι στο BN Sports: «Τα έδωσα όλα για να πάρουμε κάτι – Σέβομαι τις αποφάσεις του προπονητή» (video)

Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή και προσέφερε κάτι το… διαφορετικό στον Γιάννη Αναστασίου. Ο Ανδρέας Τετέι μίλησε στο BN Sports για το ματς της… σεζόν απέναντι στον Πανσερραϊκό (4-4), την προσπάθεια που κατέβαλλε, αλλά και τις αποφάσεις του Έλληνα τεχνικού.

Δηλώσεις στον Χρήστο Σκούρα

Σε μία ασύλληπτη «ματσάρα», η Κηφισιά επέστρεψε από την… κόλαση και κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό (4-4).

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου σκόραρε δύο φορές στις καθυστερήσεις του αγώνα για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, με τον Τετέι (90+6’) και τον Αλμπέρτο Μποτία (90+11’) να βρίσκουν δίκτυα.

Ο Έλληνας επιθετικός μίλησε στο BN Sports μετά την ολοκλήρωση του αγώνα και αναφέρθηκε στην καταπληκτική τροπή που πήρε, αλλά και στην συνεισφορά του στην Κηφισιά.

«Η αλήθεια είναι πως είχε πολύ καλό φινάλε, ήταν καταπληκτικό παιχνίδι. Μπαίνοντας μέσα, είχα μία σκέψη μόνο: ότι πρέπει να κάνω ό,τι μπορώ για να πάρουμε έστω και τον βαθμό, να τα δώσω όλα, ό,τι έχω».

Παρά το γεγονός ότι η Κηφισιά έχανε με 3-0 από το 22ο λεπτό, κατάφερε να… σταθεί στα πόδια της. Εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε στο ματς, λόγω της αποβολής του Τόμας Χάγιεκ (44’) και από εκεί και πέρα «πάλεψε» και πήρε ένα αποτέλεσμα, το οποίο βοηθάει και στην ψυχολογία ενόψει των αγώνων που έπονται.

«Σίγουρα μας δίνει ώθηση. Πάντα προσπαθούμε για το αποτέλεσμα. Αν δεν μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, τουλάχιστον να πάρουμε τον έναν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αυτό δείχνει κι ότι τα δίνουμε όλα μέχρι και το τελευταίο λεπτό».

Ο Ανδρέας Τετέι ξεκίνησε την σεζόν βασικός, όμως κόντρα στον Ατρόμητο βρέθηκε στον πάγκο, ενώ με τον Πανσερραϊκό ήρθε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος. Εκείνος όμως κατανοεί τις αποφάσεις του Γιάννη Αναστασίου και φροντίζει να είναι «ετοιμοπόλεμος», για όταν τον χρειαστεί η ομάδα του.

«Οι αποφάσεις του προπονητή είναι δικές του και εγώ τις σέβομαι όλες».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0