Face to Face

Ο Βίνσεντ Γιάνσεν στο BN Sports: «Η ΑΕΚ ήταν άτυχη, πολύ δύσκολη έδρα η OPAP Arena» (video)

Ο Βίνσεντ Γιάνσεν στο BN Sports: «Η ΑΕΚ ήταν άτυχη, πολύ δύσκολη έδρα η OPAP Arena» (video)
Το βαρύ «πυροβολικό» της Αντβέρπ, Βίνσεντ Γιάνσεν, τόνισε, μιλώντας στο BN Sports, πως ατυχία και λεπτομέρειες κράτησαν την ΑΕΚ, εκτός των ομίλων του Champions League!
Σχετικά Άρθρα
Δηλώσεις στον Φάνη Τσοκανά

Στο σχετικά άγνωστο ρόστερ της Αντβέρπ, ο Βίνσεντ Γιάνσεν ήταν ένας από αυτούς, που δεν χρειαζόντουσαν ιδιαίτερες συστάσεις. Άλλωστε, μετά το 18χρονο wonderkind, Άρτουρ Φερμίρεν, που κοστολογείται στα 18 εκατ. ευρώ, ο 29χρονος Ολλανδός φορ αποτελεί το δεύτερο ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο των Βέλγων, με 9 εκατ. ευρώ. Ποσό που ισοδυναμεί με το 1/6 ολόκληρου του ρόστερ της ΑΕΚ!

Και στις δύο μάχες της «Ένωσης» με την Αντβέρπ, ο Γιάνσεν έδειξε για ποιον λόγο η Τότεναμ, εν έτει 2016, έβγαλε 22 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της, για να τον αποκτήσει.

Εξαιρετικός χειριστής της μπάλας, με μάτια και στην... πλάτη, δυνατός και «φονιάς» στην ευκαιρία που θα του δωθεί. Το απέδειξε στην Αμβέρσα, ίσως στη μοναδική φορά που βρέθηκε σε θέση «βολής» και στα δύο ματς, για τα Play Off του Champions League.

Μιλώντας στο BN Sports, δήλωσε ενθουσιασμένος με την πρώτη -και ιστορική- πρόκριση της Αντβέρπ στους ομίλους του Champions League, ενώ δεν παρέλειψε να «πλέξει» το εγκώμιο της ΑΕΚ, τονίζοντας πως ο αποκλεισμός της, είναι και προϊόν ατυχίας.


«Είμαι ενθουσιασμένος για την πρώτη παρουσία της Αντβέρπ στους ομίλους του Champions League. Είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα για όλους στον σύλλογο. Εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Δεν περίμενα πως θα το καταφέρουμε τόσο γρήγορα, αλλά να' μάστε. Μόνο περηφάνια και χάρα μπορώ να νιώθω» δήλωσε αρχικά.

Πράγματι, η Αντβέρπ θα είναι η «σταχτοπούτα» της φετινής διοργάνωσης, πετυχαίνοντας έναν βασικό της στόχο, σε μόλις έναν χρόνο, από όταν παρουσιάστηκε το νέο πρότζεκτ του συλλόγου στον Βίνσεντ Γιάνσεν, το καλοκαίρι του 2022.



Από την άλλη, ο Ολλανδός φορ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ΑΕΚ. Και παρά τις επικές και σκληρές «μάχες» που έδωσε -κυρίως με τους Βίντα και Μουκουντί- είχε μόνο καλά λόγια να πει.

«Πολύ σκληροί παίκτες και τα δύο σέντερ μπακ της ΑΕΚ. Δώσαμε μεγάλες μάχες, αλλά στο φινάλε, η δουλειά μου ήταν αρκετή για να προκριθεί η Αντβέρπ, κι αυτό μετράει. Δεν ήταν εύκολο, όμως.

Η ΑΕΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, έχει ποιοτικούς παίκτες. Ήταν λίγο άτυχη στα δύο ματς με εμάς.

Στο τέλος, οι λεπτομέρειες δίνουν την πρόκριση, κι εμείς ήμασταν λίγο καλύτεροι σε αυτές. Σε κάθε περίπτωση τους εύχομαι τα καλύτερα».



Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, το οποίο «επισκέφθηκε» για πρώτη φορά και του άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

«Είναι ένα όμορφο στάδιο, με πολύ ωραία ατμόσφαιρα, μία καυτή έδρα. Οι οπαδοί δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και σίγουρα, είναι ένα δύσκολο γήπεδο για να παίξεις».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0