Face to Face

Ο Ζόραν Σλίσκοβιτς στο BN Sports: «Καλή ομάδα η Ντιναμό, αλλά φαβορί η ΑΕΚ - Το Μάξιμιρ δεν συγκρίνεται με την OPAP Arena!» (video)

Ο Ζόραν Σλίσκοβιτς στο BN Sports: «Καλή ομάδα η Ντιναμό, αλλά φαβορί η ΑΕΚ - Το Μάξιμιρ δεν συγκρίνεται με την OPAP Arena!» (video)
Ο αγαπημένος Κροάτης της κιτρινόμαυρης εξέδρας, Ζόραν Σλίσκοβιτς, μίλησε στο BN Sports για το ραντεβού της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στα προκριματικά του Champions League που φαίνεται πως... κλείδωσε, χρίζοντας την «Ένωση» ως το φαβορί για την πρόκριση!
Σχετικά Άρθρα
Συνέντευξη στον Φάνη Τσοκανά

Μόνο ένα ποδοσφαιρικό θαύμα μοιάζει ικανό να «ακυρώσει» το ραντεβού της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League (8 ή 9 Αυγούστου πρώτο ματς και ρεβάνς στις 15 Αυγούστου).

Οι Κροάτες διέλυσαν την Αστάνα (25/07, 4-0) στο πρώτο μεταξύ τους ματς, τσεκάροντας ουσιαστικά το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση. Πάντως, ένας από τους πιο αγαπητούς Κροάτες ποδοσφαιριστές που πάτησαν ποτέ ελληνικό χορτάρι, παρά την «τεσσάρα» της Ντιναμό, θεωρεί πως το φαβορί στο ζευγάρι που έρχεται, είναι η «Ένωση»!

Ο λόγος για τον Ζόραν Σλίσκοβιτς, «παρών» στα back-to-back πρωταθλήματα της ΑΕΚ το 1993 και το 1994, σέντερ φορ με 16 γκολ σε 52 συμμετοχές με τη φανέλα της και με τα αισθήματά του για την «Ένωση» να είναι γνωστά.

«Εκεί έζησα τις καλύτερες ποδοσφαιρικές μου ημέρες. Δεν θα τις ξεχάσω ποτέ» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο BN Sports, με αφορμή τη συνάντηση δύο ομάδων που γνωρίζει εκ των έσω, έχοντας αγωνιστεί και για τις δύο.

Το προφίλ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο λόγος που δίνει στην ΑΕΚ τον πρώτο λόγο και το Μάξιμιρ που δεν συγκρίνεται με την OPAP Arena!

σλισκοβιτς3.jpg

«Η Ντιναμό έπαιξε πολύ καλά απέναντι στην Αστάνα, κέρδισε άνετα, όπως φαίνεται και από το τελικό σκορ (4-0) αλλά η διαφορά των δύο ομάδων ήταν τεράστια. Η Αστάνα απέχει πολύ από το επίπεδο της ΑΕΚ» ανέφερε αρχικά, για την αναμέτρηση της Τρίτης (25/07).

Πράγματι, με τον Πέτκοβιτς να «ανοίγει» το σκορ και τον Ιβάνουσετς να κάνει χατ-τρικ, οι Κροάτες έκαναν επίδειξη δύναμης και ικανοτήτων, αλλά η γνώμη του Ζόραν Σλίσκοβιτς δεν άλλαξε.

«Η ΑΕΚ είναι το φαβορί. Έχει ποιότητα και περισσότερο πάθος στο παιχνίδι της από τη Ντιναμό. Θεωρώ πως στο τέλος, θα έχει πάρει την πρόκριση.

Ναι, η Ντιναμό έχει καλούς παίκτες, τεχνίτες, αλλά και το ρόστερ της ΑΕΚ είναι εξαιρετικό. Περιμένω δύο πολύ καλά παιχνίδια» τόνισε.



Ως προς το αγωνιστικό προφίλ των Κροατών, αναφέρθηκε στο μεγαλύτερο πλεονέκτημα, αλλά και μειονέκτημά τους.

«Το μεγάλο πλεονέκτημα της Ντιναμό είναι πως έχει τεχνίτες, που της επιτρέπουν να κυκλοφορεί καλά την μπάλα. Από την άλλη, είναι μία ομάδα χωρίς έντονο και γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι της, σε αντίθεση με την ΑΕΚ. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο θεωρώ πως είναι το φαβορί και έχει μία μεγάλη ευκαιρία μπροστά της».

Τέλος, τον δικό τους ρόλο στην υπόθεση-πρόκριση, ίσως και ρόλο-κλειδί, αναμένεται να «παίξουν» οι δύο πολύ καυτές έδρες: το Μάξιμιρ και η OPAP Arena.

«Γνωρίζω καλά την ατμόσφαιρα και στο Μάξιμιρ και στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η διαφορά είναι μεγάλη.

Η ατμόσφαιρα στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ δεν συναντάται εύκολα. Λίγες ομάδες έχουν τέτοιο προνόμιο. Η Ντιναμό θα περάσει μία πολύ δύσκολη νύχτα στη Νέα Φιλαδέλφεια» τόνισε χαρακτηριστικά και μοιράστηκε, κλείνοντας, τα συναισθήματά του από την πρώτη του επίσκεψη στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, αλλά και αυτά που «τρέφει» διαχρονικά, για την «Ένωση».

opap_arena.jpg

«Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν μπήκα στο νέο γήπεδο. Σε αυτό το μέρος, έζησα τις καλύτερες ποδοσφαιρικές μου ημέρες. Δεν θα τις ξεχάσω ποτέ.


Η ΑΕΚ είναι η μεγάλη μου αγάπη. Αν βρω τον χρόνο, θα έρθω στη Νέα Φιλαδέλφεια να δω το ματς, αλλιώς θα είμαι σίγουρα σε αυτό στο Ζάγκρεμπ».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0