Face to Face

Η Τόρι Φράνκλιν στο BN Sports: «Είμαι ικανοποιημένη για όσα έμαθα στον αγώνα - Θέλω να το διασκεδάζω περισσότερο»

Η Τόρι Φράνκλιν στο BN Sports: «Είμαι ικανοποιημένη για όσα έμαθα στον αγώνα - Θέλω να το διασκεδάζω περισσότερο»

Η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια του στίβου, Τόρι Φράνκλιν, που απέσπασε το πρώτο βραβείο του τριπλούν στο διεθνές μίτινγκ αλμάτων της Καλλιθέας (24/5), μίλησε στο BN Sports για τη φετινή της χρονιά και τους επόμενους στόχους της.  


Δηλώσεις στη Βασιλική Μπαρτζιώτη


Η Τόρι Φράνκλιν μεταξύ των πολλών άλλων διακρίσεων που έχει λάβει στον στίβο, είναι η πρώτη Αμερικανίδα που κατέκτησε μετάλλιο στο αγώνισμα του άλματος τριπλούν σε παγκόσμιο πρωτάθλημα.  

Η αθλήτρια του καταξιωμένου προπονητή, Γιώργου Πομάσκι, έδωσε το «παρών» στο 13ο διεθνές μίτινγκ αλμάτων της Καλλιθέας και μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης, μίλησε στο BN Sports για την εμπειρία της στη διοργάνωση καθώς και για τα όσα η ίδια θέλει να πετύχει στο μέλλον.


Με επίδοση 14,13 και παρά τα συνεχόμενα τρία άκυρα άλματά της, η Τόρι Φράνκλιν κατάφερε να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου της Καλλιθέας, με την 30χρονη αθλήτρια να μένει μόνο στα θετικά της ημέρας, λέγοντας:

«Ένιωσα καλά σήμερα, ήξερα ότι η σημερινή ημέρα θα ήταν μία καλή ευκαιρία για εμένα ώστε να ‘’ξεσκουριάσω’’ πριν πάω σε άλλα μίτινγκ και άλλους διαγωνισμούς, αλλά είμαι ικανοποιημένη και από όλα όσα έμαθα από τον σημερινό αγώνα, οπότε ανυπομονώ να δω πως θα κυλήσει η σεζόν για μένα από δω και στο εξής».  

τορι.jpg

Οι σχεδόν… φθινοπωρινές καιρικές συνθήκες δεν ευνόησαν ιδιαίτερα τις αθλήτριες του τριπλούν, ωστόσο η Φράνκλιν βρήκε το θετικό μέσα από τη δυσκολία αυτή:

«Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον δύσκολο καιρό σήμερα. Αγαπώ την βροχή και νιώθω ότι μου δίνει ένα παραπάνω πλεονέκτημα, ακριβώς επειδή οι περισσότεροι αθλητές την μισούν»

τορι2.jpg

Σχετικά με το πώς ελπίζει να κυλήσει για εκείνη η χρονιά από δω και στο εξής, η 30χρονη άλτρια έμεινε σε κάποια πράγματα που θα πρέπει να διορθώσει, χωρίς ωστόσο να κάνει λόγο για μακροπρόθεσμους στόχους:   

«Προσπαθώ να διορθώσω κάποια στοιχεία ώστε να γίνω γρηγορότερη στη φόρα μου και πιο δυνατή στα άλματά μου, ώστε να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερες τις επιδόσεις μου και να το διασκεδάζω σε κάθε αγώνα όλο και περισσότερο, όπως θέλω»

 www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0