Face to Face

Η Ελένη Πόλακ στο BN Sports: «Χαίρομαι που φέτος είμαι σταθερή - Με επηρέασε η κούραση»

Η Ελένη Πόλακ στο BN Sports: «Χαίρομαι που φέτος είμαι σταθερή - Με επηρέασε η κούραση»

Η Ελένη-Κλαούντια Πόλακ ήταν η αθλήτρια με την καλύτερη επίδοση στο άλμα επί κοντώ του 13ο διεθνούς μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα (25/5). Η νεαρή πρωταθλήτρια, μίλησε στο BN Sports για το πως αισθάνεται με την επίδοσή της, καθώς και για το τί την εμπόδισε στο να πετύχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα στη διοργάνωση.   

Δηλώσεις στην Βασιλική Μπαρτζιώτη 

Μεταξύ των ηχηρότερων ονομάτων που συμμετείχαν στο 13ο διεθνές μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα, ήταν αυτό της 26χρονης Ελληνίδας πρωταθλήτριας του άλματος επί κοντώ, Ελένης Πόλακ.

Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη, ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στην Καλλιθέα, ξεπερνώντας τα 4,30 ωστόσο ήταν εμφανές πως η ίδια περίμενε κάτι παραπάνω από τον συγκεκριμένο αγώνα, με την ίδια να αναφέρει για την επίδοσή της:     

«Δεν είμαι ευχαριστημένη από την απόδοσή μου αλλά έχω κάνει τέσσερις αγώνες μέσα σε έξι μέρες οπότε θεωρώ πως αυτή την εβδομάδα μου βγήκε η κούραση και αυτός ήταν και ο λόγος που δεν μπόρεσα να κάνω μία καλύτερη επίδοση, την οποία κυνηγάω αυτόν τον καιρό.»

πολακ3.jpg


Η περσινή σεζόν δεν ήταν η καλύτερη που η νεαρή άλτρια έχει διανύσει, καθώς ένας τραυματισμός και ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε στη μέση της, τις κόστισαν αρκετά και δεν τις επέτρεψαν να δώσει τον καλύτερο εαυτό της.

Σε μία σύγκριση της προηγούμενης δύσκολης χρονιάς με την τωρινή, η ίδια απάντησε:

«Χαίρομαι που τουλάχιστον φέτος είμαι σταθερή μετά την περσινή μου σεζόν. Είχα έναν τραυματισμό και εξαιτίας αυτού δεν πήγαινα καλά με τις επιδόσεις μου, οπότε ως προς αυτό μόνο μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένη σήμερα»

πολακ1.jpg


Το 13ο διεθνές μίτινγκ αλμάτων στην Καλλιθέα, ξεκίνησε υπό καταρρακτώδη  βροχή, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τα αποτελέσματα των αθλητών του ανοιχτού στίβου, η Πόλακ, μίλησε σχετικά με το αν οι καιρικές αυτές συνθήκες έπαιξαν ρόλο στην απόδοσή της, λέγοντας:  

«Δεν θεωρώ ότι με πείραξε ο καιρός τόσο πολύ εμένα, σίγουρα επηρεάζει στον στίβο και ειδικά στο επί κοντώ, αλλά δεν ήταν αυτός που ου έφταιξε, ήταν ξεκάθαρα η κούρασή μου αυτό που έφταιγε για σήμερα»

Σε ερώτησή μας σχετικά με το ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι της από δω και στο εξής, η νεαρή άλτρια ήταν λακωνική στην απάντησή της.

Ο μοναδικός στόχος που η 26χρονη πρωταθλήτρια μπορεί να θέσει προς το παρόν, είναι το να καταφέρει να πιάσει το όριο που απαιτείται για να συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου, στην Βουδαπέστη, που θα πραγματοποιηθεί στις 19-27 Αυγούστου του 2023. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0