Face to Face

Ο Αρόλντ Μουκουντί στο BN Sports: «Κορυφαία στιγμή το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, αλλά τώρα μόνο... νταμπλ!» (video)

Ο Αρόλντ Μουκουντί στο BN Sports: «Κορυφαία στιγμή το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, αλλά τώρα μόνο... νταμπλ!» (video)
Ο «λοχίας» της άμυνας της ΑΕΚ, Αρόλντ Μουκουντί, έδωσε το «σύνθημα» για το νταμπλ, μιλώντας στο BN Sports, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Σχετικά Άρθρα
Δηλώσεις στον Φάνη Τσοκανά

Ντεμπούτο στην 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League με γκολ και από τότε, «πήρε» τη φανέλα σπίτι του.

Ο Αρόλντ Μουκουντί δικαίωσε όλους όσοι τον επέλεξαν το περασμένο καλοκαίρι, τον Ματίας Αλμέιδα που είδε στο πρόσωπό του έναν «βράχο» που γνωρίζει -και- πώς να βγάλει την μπάλα με ασφάλεια από την άμυνα, αλλά και τον πρώην προπονητή του, Τζόναθαν Γούντγκεϊτ, που τον... αποθέωσε μιλώντας στο BN Sports, λίγο μετά την άφιξη του Καμερουνέζου σέντερ μπακ στην Ελλάδα.

Μαζί με τον Ντομαγκόι Βίντα, κατά κύριο λόγο, αποτέλεσαν τους «στυλοβάτες» στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ. Στο τέλος της διαδρομής της Stoiximan Super League, λίγο μετά τη φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος δηλαδή, αυτός ο γίγαντας που βλέπει τον κόσμο από το 1.91μ, ζητούσε... συγγνώμη χαμογελώντας, γιατί από τη χαρά του έχανε τα λόγια του!

Στις δηλώσεις του στο BN Sports, πάντως, φρόντισε να βρει τις κατάλληλες λέξεις για να ξεκαθαρίσει και το πόσο θέλει το νταμπλ, και το πόσο χαρούμενος νιώθει στην ΑΕΚ.

«Είναι απίστευτο. Η κατάκτηση αυτού του πρωταθλήματος, είναι η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας μου.

Ευχαριστώ τους οπαδούς μας για τη στήριξη σε όλη τη σεζόν. Θυμάμαι το ματς με τον Ολυμπιακό. Είχαμε χάσει για πρώτη φορά σε αυτό το γήπεδο, αλλά αυτοί μας χειροκροτούσαν.

Η ΑΕΚ είναι ένας σπουδαίος σύλλογος. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ελπίζω να ακολουθήσουν πολλά πρωταθλήματα.

Προς το παρόν, θέλω πολύ να κατακτήσουμε και το Κύπελλο. Θέλω το νταμπλ!

Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως κάθε μέρα, όπως κάθε εβδομάδα. Στο 100%!»


Μέσω των δικών του λέξεων, έδωσε μία τέλεια «πάσα». Άλλωστε, για να θέλει να συνεχίσει να κατακτά τίτλους με την ΑΕΚ, το μέλλον του πρέπει να βρίσκεται σε αυτήν!

«Το ελπίζω! Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο, αλλά νιώθω πολύ καλά εδώ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0