Face to Face

Ο Φάνης Χριστοδούλου και ο Γιώργος Γάσπαρης στο BN Sports: «Ο Πανιώνιος είναι έτοιμος για την Α1»

Ο Φάνης Χριστοδούλου και ο Γιώργος Γάσπαρης στο BN Sports: «Ο Πανιώνιος είναι έτοιμος για την Α1»
Οι εμβληματικές μορφές του Πανιωνίου, Φάνης Χριστοδούλου και Γιώργος Γάσπαρης μίλησαν στο BN Sports για την εξαιρετική πορεία της ομάδας και το μέλλον της που αναμένεται σπουδαίο.

Δηλώσεις στην Ευτυχία Οικονομίδου

Ο Πανιώνιος πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη (87-69) απέναντι στον ΑΟ Μυκόνου ισοφαρίζοντας την σειρά και στέλνοντάς τη σε Game 3, το οποίο θα κρίνει και την άνοδο στην Elite League.

Με μεγάλο όπλο, τον κόσμο του ο «Ιστορικός» γιόρτασε τη νίκη στην έδρα του και μετά από την καταπληκτική πορεία στην Β' Εθνική προχωράει με στόχο την Α2 και γιατί όχι, την Α1.

Ο Φάνης Χριστοδούλου, ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ και εμβληματική μορφή του Πανιωνίου που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τις σημαντικότερες στιγμές της ομάδας, έχει την θέση του Γενικού Αρχηγού των «κυανέρυθρων».

Ο all around παίκτης που επέστρεψε στα «μεγάλα σαλόνια» του μπάσκετ το προηγούμενο καλοκαίρι τοποθετήθηκε για την επιβλητική εμφάνιση του Πανιωνίου κόντρα στη Μύκονο στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι. «Ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο σήμερα. Παρ' όλο το άγχος όμως, η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Ο κόσμος είναι φανταστικός και βοηθάει πάρα πολύ την ομάδα κάθε φορά. Όπου και να παίζει ο Πανιώνιος, ο κόσμος είναι πάντα δίπλα του. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα και μας μένει ένα ακόμα για να ανέβουμε κατηγορία».

58737021.jpg

Ο «Μπέμπης» του ελληνικού μπάσκετ που σήκωσε και το Κύπελλο του 1991 με τον «Ιστορικό» εξέφρασε τη γνώμη του για το σύστημα που εφαρμόζεται όσον αφορά την άνοδο των ομάδων στην ανώτερη κατηγορία. Η πορεία του Πανιωνίου, όπως και κάθε πρωτοπόρου στην βαθμολογία, είναι τέτοια που σύμφωνα με τον σπουδαίο all around παίκτη δεν πρέπει να κρίνεται από μεμονωμένα παιχνίδια. «Πιστεύω ότι όλο το σύστημα ήταν λάθος. Όταν παίζεις 50 παιχνίδια μπορεί να χάσεις το ένα και με αυτόν τον τρόπο να χαθεί και η άνοδος. Ήμασταν πρώτοι, άρα έπρεπε να περάσουμε κατευθείαν. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνονται τα play off, δεν υπάρχει λόγος».

Παράλληλα, ο Φάνης Χριστοδούλου εξέφρασε την άποψη του για το επίπεδο της ομάδας και το αν έχει τη δυνατότητα να ανταγωνιστεί τις υπόλοιπες ομάδες της Α1 κατηγοριας δεδομένης της εξαιρετικής πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδας που έφτασε στο Final Four. «Για Α1 η ομάδα θέλει δουλειά ακόμα, με τους παίκτες που έχει είναι για Α2. Τώρα όσον αφορά την Α1 εννοείται πως είμαστε έτοιμοι, αν μας δώσουν το οκ είμαστε έτοιμοι για τα πάντα».

58737031.jpg

Στο πλευρό του «Μπέμπη», ο Γιώργος Γάσπαρης. Άλλη μια σπουδαία μορφή των «κυανέρυθρων» που συμπορεύτηκε με τον Φάνη στο Κύπελλο του 1991 όπου και διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο βάζοντας 20 πόντους, βρίσκεται σε επίτιμη θέση στην ΚΑΕ του Πανιωνίου. Ο παλαίμαχος γκαρντ δεν δίστασε να δείξει τον ενθουσιασμό του για την πορεία της ομάδας και να δηλώσει πως αξίζει να βρίσκεται την ανώτατη κατηγορία. «Η ομάδα είναι πολύ καλή. Έγινε το πρώτο βήμα, όμως έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι. Όλα τα παιδιά πάλεψαν και έπαιξαν πολύ σοβαρά. Η ομάδα θα πάει στην Α1 κατηγορία γιατί αυτός είναι ο τελικός στόχος».

γαπ_χρ.jpg

Ειδική μνεία έκανε στον κόσμο των Νεοσμυρνιωτών για την στήριξη που δείχνουν συνεχώς στην ομάδα εδώ και πολλά χρόνια. «Ο κόσμος ήταν άψογος. Είναι πάντα κοντά στην ομάδα, με φανατισμό μεν, αλλά πάντα κόσμια».

Για το σημερινό παιχνίδι διατήρησε χαμηλούς τόνους δίνοντας βάση σε όλα τα συστατικά που έχει η ομάδα και την καθοδηγούν όλο και πιο ψηλά. «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Σίγουρα αυτή η ομάδα έχει δείξει ότι έχει δυνατότητες κι ότι παίζει σαν ομάδα. Έχει πολύ καλά στοιχεία, πολύ καλό προπονητή και με αυτόν τον τρόπο όλα βαίνουν καλώς».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0