Face to Face

Ο Δημοσθένης Λινάρδος στο BN Sports: «Όλα ξεκινούν από το μηδέν στη ρεβάνς, υπάρχει διάθεση για αντίδραση»

Ο Δημοσθένης Λινάρδος στο BN Sports: «Όλα ξεκινούν από το μηδέν στη ρεβάνς, υπάρχει διάθεση για αντίδραση»
Ο Δημοσθένης Λινάρδος μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports μετά τη λήξη του πρώτου τελικού του League Cup ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, εκφέροντας την άποψη ότι οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να επικρατήσουν στη ρεβάνς και να σηκώσουν το τρόπαιο.

Δηλώσεις στον Παναγιώτη Ραμαντάνη

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό για τον πρώτο τελικό του League Cup. Ένα πραγματικό ντέρμπι στο «Μελίνα Μερκούρη», με τους «πράσινους» να παίρνουν τη νίκη στο πέμπτο σετ με 15-10 (2-3).

Ο κεντρικός των Πειραιωτών, Δημοσθένης Λινάρδος, δείχνει πίστη στην ομάδα του και πως μπορούν να πάρουν το διπλό στην έδρα του Παναθηναϊκού και να κατακτήσουν το τρόπαιο.

-Πρώτες σου σκέψεις μετά το ματς. Τι πιστεύεις ότι έφταιξε στον Ολυμπιακό σήμερα και γνώρισε την ήττα;

«Η απόδοσή μας έπεσε μετά το τρίτο σετ και χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλά ειδικά ο Κόβαρ και ο Ερνάντες που είναι τα βαρόμετρα τους. Εμείς διανύουμε μια δύσκολο περίοδο με δύο ήττες. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Στον επαναληπτικό όλα ξεκινούν απ' το μηδέν.

Έχουμε ψηλά το κεφάλι, έχουμε πάρει τη νίκη κι άλλες φορές σε τέτοιου είδους παιχνίδια, με τη πλάτη στο τοίχο. Θα δούμε τι έφταιξε με ηρεμία και θα δώσουμε τα πάντα ο ένας για τον άλλον ώστε να πάρουμε το τρόπαιο».

θεωρείς ότι έχει βγει κούραση στην ομάδα μετά τον ευρωπαϊκό άθλο;

«Σίγουρα υπάρχει κούραση. Βέβαια γίνεται ροτέισον όλη τη σεζόν για αποφυγή τραυματισμών και φρεσκάρισμα αλλά κάποιες κομβικές θέσεις δεν είναι εύκολο να αλλάζουν πάντα. Άσχετα όμως από αυτό, μετά το παιχνίδι είδα διάθεση για αντίδραση απ' τους συμπαίκτες μου και αυτό θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό».

-Έχετε καθόλου στο μυαλό σας ότι η τελευταία επίσκεψη στην έδρα του Παναθηναϊκού είχε φέρει μια μεγάλη νίκη – πρόκριση;

«Το έχουμε πετύχει πάλι ναι. Επίσης στον ημιτελικό με τη Σύρο καταφέραμε να γυρίσουμε το εις βάρος μας πρώτο παιχνίδι και να πάρουμε τη πρόκριση. Αυτή η ομάδα είναι για τα δύσκολα, θα το αποδείξουμε».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0