Face to Face

Ο Απόστολος Χριστόπουλος στο BN Sports: «Θέλω πάρα πολύ να παίξω στην ΑΕΚ»

Ο Απόστολος Χριστόπουλος στο BN Sports: «Θέλω πάρα πολύ να παίξω στην ΑΕΚ»

Η ΑΕΚ Β βρέθηκε στην Ηλιούπολη με σκοπό να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα (01/04) για την για την 17η αγωνιστική της Super League 2. Παρά το δυνατό ξεκίνημα των «ενωσιτών» η Ηλιούπολη πήρε μία σπουδαία νίκη με 3-1. Ο σκόρερ της ΑΕΚ Β, Απόστολος Χριστόπουλος μίλησε στο BN Sports για τον συγκεκριμένο αγώνα, τα όνειρα που κάνει για την πρώτη ομάδα αλλά και τα χαρακτηριστικά που θέλει να βελτιώσει στο παιχνίδι του.

Σχετικά Άρθρα

Δηλώσεις στον Άγγελο Κρεμαστό

Ο Απόστολος Χριστόπουλος είναι ένα νέο παιδί με όνειρα και φιλοδοξίες. Μόλις στα 20 του χρόνια καθιερώνεται σιγά σιγά στην 11αδα της ΑΕΚ Β και αυτό είναι μόνο η αρχή. Ο προπονητής του, Σωκράτης Οφρυδόπουλος έχει αρχίσει να τον εμπιστεύεται στο βασικό σχήμα της ομάδας, με τον νεαρό επιθετικό να τον δικαιώνει απόλυτα. Ο Απόστολος μετράει ήδη τρία γκολ στις τελευταίες δύο αγωνιστικές.

Στον αγώνα με την Ηλιούπολη ο Χριστόπουλος άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης, εκμεταλλευόμενος το ολέθριο λάθος του αντίπαλου κίπερ, Περιστερίδη. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, οι γηπεδούχοι με τρία γκολ στο 24’, το 66’ και το 71’ γύρισαν «τούμπα» το παιχνίδι παίρνοντας ένα σπουδαίο τρίποντο. Το πρόβλημα της «Ένωσης» ήταν τα τελειώματα των φάσεων. Η ΑΕΚ Β κατάφερε να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες κατά την διάρκεια ολόκληρου του παιχνιδιού, αυτό που έλειπε από τους «πιτσιρικάδες» της ομάδας όμως ήταν το «καθαρό» μυαλό μπροστά από την αντίπαλη εστία. 

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα σε αυτό το παιχνίδι είναι ότι ήμασταν καλοί σε γενικές γραμμές αλλά δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Είχαμε πρόβλημα στην αποτελεσματικότητα και το τελείωμα των φάσεων».

Ως νέος και ανερχόμενος ποδοσφαιριστής τα όνειρα του δεν μπορούν να περιοριστούν. Ο στόχος του είναι ένας και μάλιστα είναι πολύ ξεκάθαρος. Θέλει να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα της ΑΕΚ και θα κάνει τα πάντα για να το καταφέρει.

APOSTOLOS-CHRISTOPOULOS-pinner.png

«Όλα τα παιδιά εδώ έχουμε έναν σκοπό, να μπορέσουμε να αγωνιστούμε στην πρώτη ομάδα. Θέλω πάρα πολύ να παίξω για την ΑΕΚ. Ποιος δεν θα το ήθελε άλλωστε»;

 

Μπορεί στους τελευταίους αγώνες να είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του, όμως παραμένει «προσγειωμένος στην γη». Ξέρει πως ο δρόμος για την επιτυχία είναι μέσω της προπόνησης και της σκληρής δουλειάς. Γνωρίζει καλά τις αδυναμίες του και είναι αποφασισμένος να τις βελτιώσει.

338865479_133382019550096_1492126916659523924_n.jpg

«Θα πρέπει να παραμείνω ταπεινός και να συνεχίσω να προσπαθώ, αλλά αν θα ήθελα να βελτιώσω κάτι είναι τα τελειώματα μου μπροστά από την αντίπαλη εστία». 


www.bnsports.gr   

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0