Face to Face

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ στο BN Sports: «Υπέροχο να παίζεις στην OPAP Arena – Υπερήφανος που θα είμαι στο Wembley με τη Σέφιλντ!»

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ στο BN Sports: «Υπέροχο να παίζεις στην OPAP Arena – Υπερήφανος που θα είμαι στο Wembley με τη Σέφιλντ!»

Μετά το τέλος της αναμέτρησης της Ελλάδας με τη Λιθουανία, ο Τζορτζ Μπάλντοκ μίλησε στο BN Sports για τις εντυπώσεις του από την OPAP Arena, τη μέχρι τώρα προσαρμογή του και τον ημιτελικό του Wembley, κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Σχετικά Άρθρα

Το φιλικό της Εθνικής Ελλάδος ολοκληρώνεται και ο Τζορτζ Μπάλντοκ είναι από τους πρώτους που αποχωρεί από την OPAP Arena. Δεν αγωνίστηκε απέναντι στη Λιθουανία, εξακολουθεί να μετρά 8 συμμετοχές με το εθνόσημο, αλλά μοιάζει πρόσχαρος για να μιλήσει για τη μέχρι τώρα εμπειρία του στη χώρα μας και φυσικά για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Επισήμανε πόσο όμορφο είναι να αγωνίζεται κανείς στην OPAP Arena, δήλωσε πόσο… αγαπά την Ελλάδα και τους συμπαίκτες του και ξεκαθάρισε πως στόχος της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι η επιστροφή στην Premier League, με το όνειρο πάντως για πρόκριση στον τελικό του FA Cup, να… υφίσταται.

Δηλώσεις στον Δημήτρη Μανάκο

Αρχικά, θα ήθελα να σε ρωτήσω για το πώς αισθάνεσαι τη δεδομένη χρονική στιγμή στο ελληνικό ρόστερ; Έχεις προσαρμοστεί;

«Μου αρέσει πάρα πολύ η Ελλάδα. Η ίδια η χώρα, οι συμπαίκτες μου, είμαι πάρα πολύ περήφανος που αγωνίζομαι μαζί τους. Η θέση μου στο ρόστερ είναι ιδανική και απολαμβάνω κάθε στιγμή εδώ.

Είναι η πρώτη φορά που αγωνίστηκε η Ελλάδα στην OPAP Arena. Πώς ένιωσες; Θεωρείς πως ο κόσμος υποδέχθηκε την Εθνική με τον καλύτερο δυνατό τρόπο;

«Είναι υπέροχο να αγωνίζεσαι εδώ. Είναι πολύ όμορφο το γήπεδο, το χορτάρι είναι καλό, οι φίλοι μας ήταν πολύ παθιασμένοι και μας βοήθησαν πάρα πολύ απέναντι στη Λιθουανία. Θεωρώ πως το ίδιο θα συμβεί και στις αναμετρήσεις για το EURO του 2024. Νομίζω ήταν τέλειο.»

Όπως καταλαβαίνεις, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Θα βρεθείς στο Wembley και θα συναντήσεις τη Μάντσεστερ Σίτι. Οι πρώτες σου σκέψεις για αυτό;

«Θα είναι μία υπέροχη ημέρα για ολόκληρη την πόλη. Προφανώς το ματς είναι πολύ δύσκολο. Θα πάμε εκεί, θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε και θα δούμε πού θα μας βγάλει. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει σε ένα μονό παιχνίδι. Το περιμένω πώς και πώς.»

Όπως και να έχει όμως, υποθέτω πως ο πρώτος στόχος είναι η επιστροφή στην Premier League. Ισχύει;

«Ξεκάθαρα! Ναι, αυτός είναι ο βασικός μας στόχος. Τη δεδομένη χρονική στιγμή είμαστε στη δεύτερη θέση. Θα πιέσουμε, πιέζουμε ήδη για την απευθείας άνοδο. Όπως και να έχει, αυτό είχαμε στο μυαλό μας όταν ξεκινήσαμε, αλλά είμαστε στην ευχάριστη θέση να περάσουμε μία – και γιατί όχι δύο – αναμετρήσεις στο Wembley…»

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0