Face to Face

Ο Πάρις Λι στο BN Sports: «Είναι ωραίο το συναίσθημα της σιγουριάς που έχει δημιουργήσει ο Σερέλης»

Ο Πάρις Λι στο BN Sports: «Είναι ωραίο το συναίσθημα της σιγουριάς που έχει δημιουργήσει ο Σερέλης»

Ο Πάρις Λι μίλησε στο BN Sports για την βελτιωμένη εικόνα του Παναθηναϊκού στους τελευταίους αγώνες με καθοριστικό παράγοντα τον ερχομό του Χρήστου Σερέλη.

Δηλώσεις στην Ευτυχία Οικονομίδου

Μπορεί το ντέρμπι των «αιωνίων» να έληξε με κερδισμένους τους «ερυθρόλευκους» εκτός έδρας (74-76), ο Παναθηναϊκός όμως φάνηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστικός καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έχοντας την ευκαιρία μάλιστα να φύγει και με τη νίκη.

Ο Πάρις Λι ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του ματς με 14 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ και παρουσιάστηκε ιδιαίτερα καθοριστικός. «Παίξαμε πολύ καλά εναντίον του Ολυμπιακού. Λίγα πράγματα πήγαν λάθος. Χάσαμε μερικά ριμπάουντ, έχασα κι εγώ βολές που δεν το συνηθίζω, κάποια χαμένα λέι απ… μικρά πράγματα σαν αυτά. Πιστεύω πως κάναμε τα πάντα σωστά και μου άρεσε η κατεύθυνση που είχαμε σήμερα σαν ομάδα στο παιχνίδι» λέει στο BN Sports.

Ο γκαρντ των «πράσινων» αναφέρθηκε ακόμη στη νέα πνοή που έχει δώσει ο  κόουτς Σερέλης στην ομάδα του Παναθηναϊκού που δεν θυμίζει σε τίποτα την εικόνα που είχε λίγο καιρό πριν. Ήταν μαχητικός και πάλεψε το παιχνίδι μέχρι την τελευταία στιγμή με τους παίκτες να νιώθουν πάνω απ’ όλα αυτοπεποίθηση. «Ο κόουτς Σερέλης έχει δημιουργήσει ένα πολύ ωραίο κλίμα στα αποδυτήρια. Μας έχει πολύ σωστά προετοιμασμένους και εγώ ο ίδιος ένιωθα πολύ έτοιμος σήμερα για τον αγώνα. Ξέρω τι κάνω και τι θέλει ο προπονητής μου να κάνω και τι περιμένει από εμένα, οπότε είναι ωραίο αυτό το συναίσθημα της σιγουριάς».

lee.jpg

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού δείχνουν συχνά την αδυναμία τους στον 27χρονο Λι και μέσα στην όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο «Νίκος Γκάλης» ζητωκραύγαζαν κάθε φορά που εκείνος πατούσε το παρκέ. «Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα. Έχουμε ίσως τους καλύτερους οπαδούς στην Ευρώπη και εκτιμώ πολύ την στήριξη τους. Η ενέργεια που είχαν ήταν φοβερή. Δυστυχώς δεν ήρθε το αποτέλεσμα που θέλαμε αλλά όπως είπα μου άρεσε η κατεύθυνση που πήρε η ομάδα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0