Face to Face

Ο Τόμας Ουόκαπ στο BN Sports: «Έργο Μπαρτζώκα το όμορφο κλίμα στην ομάδα»

Ο Τόμας Ουόκαπ στο BN Sports: «Έργο Μπαρτζώκα το όμορφο κλίμα στην ομάδα»

Ο Τόμας Ουόκαπ μιλάει στο BNsports για την εξαιρετική πορεία του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη που ακόμα και μέσα από δυσκολίες καταφέρνει και παίρνει και τα πιο απαιτητικά ματς.

Δηλώσεις στην Ευτυχία Οικονομίδου

Υπό τους ήχους των φωνών παιδιών και φιλάθλων του Ολυμπιακού που τραγουδούσαν το όνομά του στα αποδυτήρια, ο Τόμας Ουόκαπ μίλησε στο BNsports για τη νίκη της ομάδας του με 89-77 απέναντι στον Προμηθέα. Οι «ερυθρόλευκοι» φάνηκαν να δυσκολεύονται στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο με τους Αχαιούς να προσπαθούν να πλησιάσουν, αλλά οι γηπεδούχοι να δείχνουν εν τέλει το «μέταλλο» που έχουν σαν ομάδα. «Η αλήθεια είναι πως δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δώσαμε αρκετές ευκαιρίες στον Προμηθέα να πλησιάσει αλλά πήραμε τα πάνω μας και εν τέλει εξελίχθηκε καλά ο αγώνας για εμάς».

Είναι η νοοτροπία που έχει περάσει ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας στους παίκτες. Ακόμα και στην χειρότερη τους μέρα θα βρουν τον τρόπο να φύγουν κερδισμένοι από το παρκέ. Είναι μια δεμένη ομάδα, σαν οικογένεια, που δείχνει να επικοινωνεί και να συνεργάζεται με κλειστά μάτια. «Αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα του κόουτς Μπαρτζώκα. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με το κλίμα που έχει δημιουργήσει στα αποδυτήρια. Είμαστε πολλοί και διαφορετικοί χαρακτήρες που έχουμε δέσει πολύ καλά μεταξύ μας δημιουργώντας ένα ωραίο σύνολο», ανέφερε ο Αμερικανός γκαρντ.

Ο Ουόκαπ αποτελεί χρήσιμο «πολυεργαλείο» για τον Ολυμπιακό, αφού τα κάνει όλα και συμφέρει! Βρίσκεται παντού σε άμυνα και επίθεση διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στην εξαιρετική πορεία της ομάδας στην Euroleague που βρίσκεται στην πρώτη θέση και διεκδικεί την είσοδο της στο Final 4 στο Κάουνας της Λιθουανίας. «Ελπίζουμε να φτάσουμε στο Final 4, αλλά προτιμάμε να πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα. Σε αυτό επικεντρωνόμαστε και κοιτάμε να γινόμαστε κάθε φορά καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι», τόνισε ο 30χρονος γκαρντ δείχνοντας τον ενθουσιασμό του για όσα έρχονται και πήγε στα δεκάδες παιδιά που τον περίμεναν έξω από το γήπεδο για ένα αυτόγραφο και μια φωτογραφία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0