Face to Face

Ο Νέιτ Ουόλτερς στο BN Sports «Πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα καλά για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

Ο Νέιτ Ουόλτερς στο BN Sports «Πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα καλά για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

Ο Παναθηναϊκός αγχώθηκε κόντρα στον Κολοσσό όμως πήρε το ζητούμενο και την πρόκριση στην 4αδα. Ο Νέιτ Ουόλτερς μίλησε στο BN Sports για την έλλειψη συγκέντρωσης στο φινάλε που έκανε τον προημιτελικό… ντέρμπι, τις συνεχείς αλλαγές προσώπων που έχουν δυσκολέψει την ομάδα αλλά και την καινούργια «σελίδα» του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό.

Σχετικά Άρθρα

Αποστολή στο Ηράκλειο Μάνος Φυρογένης

Τα τρία πρώτα δεκάλεπτα των «πρασίνων» στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας στο Κλειστό Γυμναστήριο στα «Δυο Αοράκια» του Ηρακλείου έδειξαν έναν… πεινασμένο Παναθηναϊκό. Οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς τα έκαναν όλα καλά στο παρκέ και έως ένα βαθμό είχαν «καταπιεί» τον Κολοσσό με την άμυνα τους, την καλή κυκλοφορία στην επίθεση και το παιχνίδι κάτω από τη ρακέτα.
5809974.jpg

Παρόλα αυτά ένα «νεκρό διάστημα» στο φινάλε έβαλε την κυριαρχία αυτή σε αμφισβήτηση και λίγο έλειψε να αποβεί το μοιραίο. Όπως και να ’χει, το τέταρτο εισιτήριο είχε… πράσινο χρώμα και το «αιώνιο» ντέρμπι για μία θέση στον τελικό της διοργάνωσης είναι γεγονός.

Λίγα λεπτά μετά τη λήξη του τελευταίου χρονικά προημιτελικού και ο Νέιτ Ουόλτερς, ο οποίος πήρε την τελευταία στιγμή τη θέση του Τόμας στην 7αδα των ξένων, τέθηκε στη διάθεση του BN Sports. Από το τι έφταιξε και ο Παναθηναϊκός δεν προστάτεψε τη διαφορά 26 πόντων μέχρι τις οριακές ήττες που θα μπορούσαν να είχαν πάει αλλού το… καράβι, το καλύτερο «πράσινο φεγγάρι» και την καινούργια «σελίδα» στις αναμετρήσεις των δύο «αιωνίων».
5809885.jpg

Τι έκανε ο Παναθηναϊκός καλά για 33 λεπτά και τι συνέβη στο φινάλε;

«Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας για κάποια λεπτά, αυτό έγινε. Δυστυχώς έχει ξανασυμβεί αυτό φέτος, να παίζουμε πολύ καλά όμως ένα ‘’νεκρό διάστημα’’ να το αναιρεί. Ο Κολοσσός είναι καλή ομάδα, έχει παίκτες που μπορούν να γυρίσουν ένα παιχνίδι. Έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ, μπήκαν από το πουθενά στη διεκδίκηση του αγώνα όμως το τελειώσαμε στο πιο κρίσιμο σημείο».

Αρχίσατε να σκέφτεστε από νωρίς τον ημιτελικό και χάθηκε η διαφορά;

«Όχι δεν θα το έλεγα. Στο μπάσκετ πρέπει να είναι συγκεντρωμένος για 40 λεπτά, να μη χαλαρώνεις. Συμβαίνουν αυτά στον αθλητισμό. Κερδίσαμε, το αφήνουμε πίσω και προχωράμε».

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει παίκτες με μεγάλη ποιότητα και παραστάσεις. Θεωρείς ότι η έλλειψη αυτοπεποίθησης είναι αυτή που δεν σας αφήνει να βρείτε ρυθμό;

«Δύσκολη ερώτηση! Σε κάνα δυο παιχνίδια τα πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχθούν πολύ διαφορετικά. Ήρθαν κάποιες οριακές ήττες στη Euroleague. Έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα καθόλη τη διάρκεια της σεζόν οπότε αυτό το κάνει δύσκολο. Προσαρμοζόμαστε και πιστεύω παίζουμε καλύτερα τώρα».
walters-vezenkov.jpg

Ημιτελικός με τον Ολυμπιακό λοιπόν. Το γεγονός ότι η ομάδα έχει χάσει κάποια συνεχόμενα παιχνίδια από το συγκεκριμένο αντίπαλο, προσδίδει ένα παραπάνω βάρος ή άγχος;

«Δεν πιστεύω ότι το σκέφτεται κανείς αυτό, είναι απλά ένα ακόμη παιχνίδι για εμάς. Τα ματς που πέρασαν ανήκουν στο παρελθόν, δεν έχουν τόση σημασία για τον ημιτελικό. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα καλά για να τους κερδίσουμε. Θα δούμε τι θα γίνει».

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0