Face to Face

Ο Κωστής Γόντικας στο BN Sports: «Προσπαθούμε μέσα από κάθε αγώνα να δείξουμε ότι έχουμε υψηλούς στόχους»

Ο Κωστής Γόντικας στο BN Sports: «Προσπαθούμε μέσα από κάθε αγώνα να δείξουμε ότι έχουμε υψηλούς στόχους»

Το νεότερο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, που φοράει τα «κιτρινόμαυρα» για δεύτερη φορά στην καριέρα του, μίλησε στο BN Sports για την επική ανατροπή της ομάδας του απέναντι στη Λιμόζ και για τους στόχους της ομάδας στο BCL.

Δηλώσεις στον Χρήστο Παπαδόπουλο

Η ΑΕΚ πέτυχε μια τρομερή ανατροπή από το -20 απέναντι στη Λιμόζ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης του Top 16 του BCL. Η «Βασίλισσα» ήθελε μόνο νίκη, όμως το ματς δεν ξεκίνησε καλά γι’ αυτήν, με τους Γάλλους να τα βάζουν… όλα στο πρώτο ημίχρονο. «Σε όλον τον αγώνα είχαν υψηλό ποσοστό, σχεδόν 50%, αλλά στο πρώτο ημίχρονο είχαν πάνω από 60%. Η αδυναμία μας να καλύψουμε στην άμυνα, να παίξουμε με ενέργεια και να τους κυνηγήσουμε ήταν ένα θέμα» σχολίασε ο Κωστής Γόντικας για την ευστοχία των φιλοξενούμενων στο ματς και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.

Παρ’ όλα αυτά η ΑΕΚ «έσφιξε» την άμυνά της στο δεύτερο μέρος και… χτίζοντας ένα μεγάλο σερί κατάφερε να μειώσει τη διαφορά και στο τέλος να πάρει την πολύτιμη νίκη. «Κατ’ αρχάς ξέραμε ότι δεν ήμασταν οι εαυτοί μας, δεν μπήκαμε ενεργειακά καλά στο παιχνίδι. Έπρεπε να παίξουμε άμυνα σε υψηλότερο επίπεδο και νομίζω ξεκινώντας από την άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, βήμα-βήμα καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι υπέρ μας. Τα σουτ ξέραμε ότι θα μπουν κάποια στιγμή» είπε ο σέντερ της Ένωσης.

5800207.jpg

Η «Βασίλισσα» βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση του ομίλου, με το ματς της Ουνικάχα Μάλαγα με τη Γαλατασαράι να μην έχει διεξαχθεί, λόγω του καταστροφικού σεισμού στην Τουρκία. «Πάντα πορευόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Εμείς έχουμε πάντα υψηλούς στόχους και προσπαθούμε μέσα από κάθε αγώνα να δείξουμε ποιοι είναι αυτοί» είπε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ σε ερώτηση για τους στόχους της ομάδας σε ερώτηση για τους στόχους της ομάδας στο BCL.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0