Face to Face

Ο Αντόνιο Σαβιέρ στο BN Sports: «Θα συνεχίσω με το ίδιο πάθος - Ευχαριστώ τον Γιοβάνοβιτς»

Ο Αντόνιο Σαβιέρ στο BN Sports: «Θα συνεχίσω με το ίδιο πάθος - Ευχαριστώ τον Γιοβάνοβιτς»

Ο Αντόνιο Σαβιέρ μίλησε στο BN Sports για την ευκαιρία που του έδωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό κόντρα στο Βόλο, όντας πολύ χαρούμενος για το χρόνο συμμετοχής που πήρε με την πράσινη φανέλα μετά από πολύ καιρό.

Δηλώσεις στον Δημήτρη Φεραδούρο

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με σκορ 3-0 του Βόλου στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και έχει ένα τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εκμεταλλεύτηκε το συγκεκριμένο παιχνίδι για να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά μέσα στη σεζόν. Ένας εξ αυτών ήταν ο Αντόνιο Σαβιέρ, ο οποίος αν και δεν βρίσκεται στα πλάνα του Σέρβου τεχνικού πήρε την ευκαιρία του κόντρα στο Βόλο.

Μάλιστα, χρειάστηκε να περάσουν 730 ημέρες για να φορέσει ξανά την φανέλα με το «τριφύλλι» σε επίσημο αγώνα, με την τελευταία φορά να χρονολογείται την 21η Νοεμβρίου 2020 και την εκτός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό, όταν και υπέστη ρήξη χιαστού.

Αυτός ο τραυματισμός τον πήγε πίσω τότε και στη συνέχεια δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μπόλονι, με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός στην Εστορίλ. Από το καλοκαίρι που επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και πάλι δεν κατάφερε να πείσει με την εικόνα του, οπότε ο Γιοβάνοβιτς δεν τον είχε χρησιμοποιήσει καθόλου, μέχρι το 69ο λεπτό του αγώνα με τους «κυανέρυθρους», όταν και αντικατέστησε τον Βέρμπιτς.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ μετά τον αγώνα μίλησε στο BN Sports για την ευκαιρία που πήρε από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, εμφανώς χαρούμενος και τόνισε ότι σκοπός του είναι να συνεχίσει την σκληρή δουλειά, ώστε να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες.

Πως νιώθεις με την ευκαιρία που πήρες από τον κόουτς Γιοβάνοβιτς;

«Είμαι πολύ χαρούμενος! Πολύ χαρούμενος διότι δούλεψα πολύ για να πάρω αυτή την ευκαιρία από τον κύριο Γιοβάνοβιτς. Θέλω να τον ευχαριστήσω που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία».

Είναι μια αφορμή για να δουλέψεις πιο σκληρά;

«Εγώ θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου με το ίδιο πάθος και θα υπακούω στις οδηγίες του προπονητή μου για να πάρω και άλλες ευκαιρίες».

320003751_3213059985577591_8820693445826305408_n.jpg

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0