Face to Face

Ο Μιχάλης Κοσίδης στο BN Sports: «Ένα όνειρο ζωής εκπληρώθηκε!» (video)

Ο Μιχάλης Κοσίδης στο BN Sports: «Ένα όνειρο ζωής εκπληρώθηκε!» (video)
Ο Μιχάλης Κοσίδης, μετά το ιστορικό γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα (20/10, 2-0), μίλησε στο BN Sports, για τα συναισθήματά του και το «παρασκήνιο» των «κιτρινόμαυρων» φωτογραφιών του, που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες!
Σχετικά Άρθρα
Δηλώσεις στον Φάνη Τσοκανά

Πόσα και πόσα παιδιά έχουν ονειρευτεί να βρεθούν στην θέση του Μιχάλη Κοσίδη; Έστω για τη φάση του 5ου λεπτού, στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα (20/10).

Από παιδί των ακαδημιών, πρώτος σκόρερ της «Ένωσης» σε αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας, στο νέο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Από ball boy στο ΟΑΚΑ και τη φωτογραφία δίπλα στον Σέρχιο Αραούχο, συμπαίκτες και... συνεργάτες στο πρώτο γκολ του νεαρού Έλληνα φορ, στην πρώτη του, μάλιστα, εμφάνιση, στη βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ.

«Ο μελλοντικός επιθετικός της ΑΕΚ», έγραφε το προσκλητήριο της βάφτισής του, μέσω της δημοφιλούς «κιτρινόμαυρης» εφημερίδας, «ΏΡΑ για ΣΠΟΡ». Περίπου 19 χρόνια από τότε, το όνειρο έγινε πράξη, όπως ανέφερε ο ίδιος ο Μιχάλης Κοσίδης, μιλώντας στο BN Sports, μετά την πρόκριση της ΑΕΚ στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.



«Αρχικά ευχαριστώ πάρα πολύ τον προπονητή που με εμπιστεύτηκε. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, τόσο γιατί βρέθηκα στην αρχική ενδεκάδα, όσο και για το γκολ.

Όλα ήταν αποτέλεσμα δουλειάς. Τόσο ομαδικής, όσο και ατομικής, στις προπονήσεις», ανέφερε αρχικά, την ώρα που ο Ματίας Αλμέιδα περνούσε πίσω του στη Μικτή Ζώνη, χαμογελάστός και ένα χαρακτηριστικό νεύμα, του έδειξε πως πρέπει να παραμείνει προσγειωμένος.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, πέτυχε κάτι μοναδικό, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης της ΑΕΚ που σκόραρε στο νέο της γήπεδο, για τον θεσμό του Κυπέλλου.

«Είναι μία ιστορική στιγμή για εμένα και την οικογένειά μου. Σίγουρα με το σημερινό γκολ, ένα όνειρο ζωής εκπληρώθηκε», τόνισε χαρακτηριστικά, όταν ρωτήθηκε για την ιστορικότητα του τέρματος που πέτυχε.

Από την άλλη, η συζήτηση κινήθηκε, προφανώς, και προς το πρωτοσελίδο-προσκλητήριο της βάφτισής του, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

«Ήταν μία έμπνευση του πατέρα μου, που υποστηρίζει την ΑΕΚ. Και για εμένα, όμως, το σημερινό ήταν μία στιγμή δικαίωσης», ενώ κλείνοντας, όταν του ζητήθηκε να θέσει τους στόχους της επόμενης ημέρας, είπε:

«Από εδώ και πέρα, πρώτος στόχος μου είναι να συνεχίσω να δίνω το 100% στις προπονήσεις, ώστε να έρθουν νέες εμφανίσεις και να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα».

312277287_840448564058512_813716101386398991_n.jpg
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0