Face to Face

Ο Φώτης Ιωαννίδης στο BN Sports: «Έχουμε την ίδια τρέλα με τον κόσμο»

Ο Φώτης Ιωαννίδης στο BN Sports: «Έχουμε την ίδια τρέλα με τον κόσμο»

Ο Φώτης Ιωαννίδης μετά την νίκη του Παναθηναϊκού επί του Αστέρα Τρίπολης, μίλησε στο μικρόφωνο του BN Sports.

Δηλώσεις στον Δημήτρη Φεραδούρο

Μπορεί ο Φώτης Ιωαννίδης να μην έχει τον ίδιο χώρου που είχε την περασμένη χρονιά στον Παναθηναϊκό, αλλά ο τραυματισμός του Αντράζ Σπόραρ στην Τούμπα, ανοίγει χώρο στην αρχική ενδεκάδα του «τριφυλλιού» και έχει την ευκαιρία του να αποδείξει! Μπορεί στην πρώτη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, απέναντι του να βρήκε μια άμυνα… πούλμαν και να μην κατάφερε να κάνει το παιχνίδι του, όμως θα έχει ακόμη μια ευκαιρία την ερχόμενη εβδομάδα στον αγώνα απέναντι στη Λαμία.

Ο Έλληνας φορ, μετά την νίκη του Παναθηναϊκού και την 7η διαδοχική νίκης των «πράσινων» μίλησε στο BN Sports τόσο για το παιχνίδι, αλλά και για το πως τον αντιμετωπίζει ο κόσμος της ομάδας εκτός γηπέδου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φώτης Ιωαννίδης:
«Το σημερινό παιχνίδι ήταν δύσκολο και το γνωρίζαμε. Ο Αστέρας δεν μας άφησε χώρους στον αγωνιστικό χώρο και βρίσκονταν όλοι πίσω από τη σέντρα. Κάθε παιχνίδι το προσεγγίζουμε μεμονωμένα και το αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά».

Πόσο σας βοηθάει ο κόσμος σε αυτή την προσπάθεια σας;
«Είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα στο γήπεδο, πραγματικά. Είναι απαραίτητος για εμάς και θέλουμε να συνεχίσουμε να τους έχουμε στο πλάι μας. Ελπίζω να κάθε σαββατοκύριακο το γήπεδο μας να είναι γεμάτο».

Αντιλαμβάνεστε την… τρέλα του κόσμου;
«Εννοείται είναι κάτι που βιώνουμε καθημερινά όλοι μας. Την ίδια τρέλα έχουμε και εμείς όμως. Ότι ονειρεύεται ο κόσμος, καταλαβαίνεις πως πρώτα από όλα τα ονειρευόμαστε εμείς και για αυτά δουλεύουμε».

Μια ξεχωριστή στιγμή έξω από το γήπεδο που να θυμάσαι;
«Δεν θυμάμαι κάτι συγκεκριμένο. Κάθε μέρα αν βγαίνουμε για φαγητό ή κάποια έξοδο πάντα ο κόσμος εκδηλώνει την αγάπη του».

www.bnsports.gr

Δημήτρης Φεραδούρος

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0