Face to Face

Ο Νίκλας Ελίασον στο BN Sports: «Τεράστιος σύλλογος η ΑΕΚ, στόχος να παλέψουμε για το πρωτάθλημα!» (video)

Ο Νίκλας Ελίασον στο BN Sports: «Τεράστιος σύλλογος η ΑΕΚ, στόχος να παλέψουμε για το πρωτάθλημα!» (video)
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Νίκλας Ελίασον, μίλησε στο BN Sports για το ντεμπούτο του στα «κιτρινόμαυρα», που συνδυάστηκε με νίκη της «Ένωσης» επί του ΠΑΣ Γιάννινα (04/09, 2-0).
 
Σχετικά Άρθρα
Δηλώσεις στον Φάνη Τσοκανά
 
Η ΑΕΚ έδωσε «τέλος» σε 19 χρόνια προσφυγιάς, επικρατώντας με σκορ 2-0 (04/09) του ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπουλη, στο τελευταίο εντός έδρας ματς που δίνει μακριά από τη φυσική της έδρα, τη Νέα Φιλαδέλφεια.
 
Ένα «ποίημα» του Πινέδα και ένας «κεραυνός» του Άμπραμπατ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, με τον Νίκλας Ελίασον να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στα «κιτρινόμαυρα», στα αξιοσημείωτα της βραδιάς.
 
Ο νεοαποκτηθείς Σουηδός μεσοεπιθετικός μίλησε στο BN Sports έξω από το γήπεδο της Ριζούπολης, όντας φανερά χαρούμενος για την πρώτη του εμφάνιση με την ΑΕΚ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους στόχους της φετινής σεζόν.



Για το ντεμπούτο του:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, που είμαι μέρος ενός τόσο μεγάλου συλλόγου. Το ντεμπούτο μου συνδυάστηκε με νίκη, κάτι πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ, οπότε είμαι διπλά χαρούμενος».
 
Για τις προσπάθειες να έρθει νωρίτερα:
«Πράγματι, υπήρξαν κάποιες επαφές και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δυστυχώς, δεν βρέθηκε ο τρόπος να πει το ''ναι'' η ομάδα που αγωνιζόμουν. Ευτυχώς φέτος πήγαν όλα καλά και αποτελώ κομμάτι της ΑΕΚ». 
 
Για τις πρώτες του ημέρες στην Ελλάδα:
«Είμαι λίγες ημέρες εδώ, αλλά με έχουν αγκαλιάσει όλοι. Συμπαίκτες και τεχνικό τιμ με κάνουν να νιώθουν πολύ άνετα.
 
Σήμερα (04/09) αυτό που έζησα ήταν απίστευτο. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν μοναδική. Τόσο πολύ πάθος από τους οπαδούς μας, που τραγουδούσαν συνέχεια. Υπέροχο!»
 
Για τους στόχους του στη φετινή σεζόν:
«Θέλω να παλέψουμε για το πρωτάθλημα και να επαναφέρουμε την ΑΕΚ στην Ευρώπη».
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0