Face to Face

Ο Γκονζάλο Άβιλα στο BN Sports: «Πάμε για την πρόκριση στην Σλοβακία – Χαρούμενος που συνεργάζομαι ξανά με τον Κορμπεράν»

Ο Γκονζάλο Άβιλα στο BN Sports: «Πάμε για την πρόκριση στην Σλοβακία – Χαρούμενος που συνεργάζομαι ξανά με τον Κορμπεράν»

Ήταν από τους πιο δραστήριους και εκείνους που ξεχώρισαν απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ο Γκονζάλο Άβιλα αναφέρθηκε στο BN Sports για το παιχνίδι αλλά και την άφιξη του Κάρλος Κορμπεράν στον Ολυμπιακό.

Δηλώσεις στον Νότη Χάλαρη

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν ο άνθρωπος που έσωσε τον Ολυμπιακό από ακόμα ένα ευρωπαϊκό κάζο, καθώς με γκολ του στο 87΄, χάρισε στους «ερυθρόλευκους» την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας. Έτσι όλα μένουν ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς στην Σλοβακία για την πρόκριση στα play off του Europa League.

Ωστόσο, ένας από τους ποδοσφαιριστές που έκαναν την διαφορά, ήταν ο Γκονζάλο Άβιλα. Ο Ισπανός μπακ έπαιξε βασικός και ξεχώρισε στο συγκεκριμένο ματς και στο φινάλε, μίλησε στο BNSports για το πήγε στραβά αλλά και για τον Κάρλος Κορμπεράν που είχαν συνεργαστεί στη Χάντερσφιλντ.

  • Ποια είναι η «γεύση» που μένει μετά το ματς;

«Πιστεύω πως σε αυτό το παιχνίδι δείξαμε ένα μέρος του χαρακτήρα μας και του ανταγωνισμού μας. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα σήμερα και όλοι μας, μαζί με τον προπονητή, δουλεύουμε να δείξουμε κάτι διαφορετικό και καλύτερο. Είχαμε την κατάλληλη αντίδραση στο γκολ και κρατάμε αυτό»

  • Είσαι χαρούμενος με την έλευση του Κάρλος Κορμπεράν που συνεργάστηκες στην Χάντερσφλιντ;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Κορμπεράν είναι στον Ολυμπιακό. Είναι πολύ ωραίο να συνεργαζόμαστε ξανά μαζί και πιστεύω πως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό και μέσα από την δουλειά θα δείξει και πράγματα»

thumbnail_Image_22.jpg

  • Τι περιμένεις για το επόμενο παιχνίδι;

«Πρέπει να παραμείνουμε κρατήσουμε το ίδιο επίπεδο, να δυναμώσουμε και άλλο την αμυντική μας λειτουργία ώστε να μην δεχθούμε γκολ, να κοιτάξουμε τις λεπτομέρειες και θα πάμε στη Σλοβακία για την πρόκριση»

  • Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις στην Ελλάδα;

«Είμαι πολύ χαρούμενος ναι. Μου αρέσει ο Ολυμπιακός, η χώρα, η ζωή εδώ και φυσικά οι οπαδοί της ομάδας. Νιώθω πολύ ωραία εδώ, όλα είναι υπέροχα και θεωρώ πως η χαρά μου θα είναι να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0