Face to Face

Ο Γιώργος Μπαστάκης στο BN Sports: «Να εκπροσωπήσουμε τη χώρα με τις αξίες και τα ιδανικά που έχουμε ως Έλληνες»

Ο Γιώργος Μπαστάκης στο BN Sports: «Να εκπροσωπήσουμε τη χώρα με τις αξίες και τα ιδανικά που έχουμε ως Έλληνες»

Το BN Sports βρέθηκε στην επίσημη συνέντευξη τύπου και στην παρουσίαση της φανέλας για την ελληνική ομάδα mini football που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Socca 2022 της Βουδαπέστης και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Μπαστάκης, μας μίλησε για αυτή την μεγάλη πρόκληση. 

Δηλώσεις στον Φοίβο Πεφάνη

Η εθνική μας ομάδα mini football ετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο Socca 2022 στην Βουδαπέστη και ελπίζει να φτάσει μέχρι τέλους, μετά και την τρομερή διάκριση της 3ης θέσης το 2019 στο Ρέθυμνο. Με τον προπονητή, Γιώργο Μπαστάκη, να μας «ανοίγεται» και να μας τονίζει πως ο στόχος είναι να εκπροσωπήσουν με περηφάνια το έθνος. 


unnamed-3.jpg

Το κλίμα είναι πολύ καλό, η ομάδα είναι νέα, πως πηγαίνει η προετοιμασία

«Η ομάδα αποτελείται από μερικά παιδιά που ήταν και στο Ρέθυμνο αλλά και κάποια νέα παιδιά. Οι παλαιότεροι τους έχουν υποδεχθεί με ανοιχτές αγκάλες και το κλίμα είναι πολύ ωραίο και το απολαμβάνουμε, καθώς τα παιδιά είναι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και αυτό για τους ίδιους μοιάζει σαν ένα όνειρο. Κλίμα που είναι ιδιαίτερα όμορφο». 

Ποιες είναι οι προσδοκίες σας για το Παγκόσμιο Κύπελλο που ακολουθεί

«Οι προσδοκίες δεν μπορεί να είναι κάποιες άλλες από το να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας, προβάλλοντας τις αξίες και τα ιδανικά που έχουμε ως Έλληνες και παράλληλα να μπορέσουμε να είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται στην διάκριση, διότι κουβαλάμε μία βαριά κληρονομιά από το Ρέθυμνο και θέλουμε να είμαστε από τις κορυφαίες δυνάμεις του παγκόσμιου ποδοσφαίρου». 


unnamed-2_2.jpg

Υπάρχει πίεση μετά από αυτή την τρομερή διάκριση του Ρεθύμνου και της 3η θέσης το 2019;

«Δεν θα έλεγα πως υπάρχει πίεση, αλλά συνειδητοποιούμε ότι μετά την 3η θέση δεν μπορεί να είμαστε χαλαροί. Δεν θεωρώ πως αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως αρνητικός παράγοντας, καθώς και στο Ρέθυμνο είμασταν οικοδεσπότες και είμαστε πια έμπειροι». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0