Face to Face

Ο Κάρλος Μπεναβίδες στο BN Sports: «Για αυτό χάλασε η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ – Στο μέλλον ίσως είναι μία επιλογή μου»

Ο Κάρλος Μπεναβίδες στο BN Sports: «Για αυτό χάλασε η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ – Στο μέλλον ίσως είναι μία επιλογή μου»

Από τους πρώτους ποδοσφαιριστές που μπήκαν δυναμικά στο μεταγραφικό προσκήνιο της ΑΕΚ, ήταν ο Κάρλος Μπεναβίδες, με τον ίδιο εν τέλει να καταλήγει στην Αλαβές. Ο ίδιος μίλησε για πρώτη φορά για το τι συνέβη με την υπόθεση, αποκλειστικά στο BN Sports.

Συνέντευξη στον Νότη Χάλαρη

Ήταν από τα πρώτα μεταγραφικά θρίλερ της μεταγραφικής περιόδου. Πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν, η ΑΕΚ προσέγγισε την περίπτωση του Κάρλος Μπεναβίδες που έμενε ελεύθερος από την Ιντεπεντιέντε. Ο 24χρονος άσος θεωρείται από τους πιο εξελίξιμους Ουρουγουανούς ποδοσφαιριστές και η Ένωση τον είχε βάλει για τα καλά στη λίστα της. Έπειτα από μία σειρά επαφών και… παρεξηγήσεων, ο νεαρός άσος δεν υπέγραψε στην Ένωση αλλά κατέληξε στην Αλαβές.

Το BN Sports τον εντόπισε και ο ίδιος μίλησε για πρώτη φορά για το τι συνέβη και χάλασε η μεταγραφή στην ΑΕΚ αλλά και τα συναισθήματά του για τη μεταγραφή στην Ισπανία.

  • Πώς νιώθεις για τη μεταγραφή σου στην Αλαβές;

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων για την ευκαιρία να έρθω στην Ισπανία. Μου αρέσει φυσικά και η εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει από την πρώτη στιγμή

  • Ήταν εύκολο ή δύσκολο να πεις ναι και γιατί;

«Ήταν πολύ εύκολο φυσικά, δεν το αμφισβητώ. Η Ισπανία είναι το όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή της χώρας να παίξει και χαίρομαι που το πέτυχα»

  • Ποιοι είναι οι στόχοι σου στην Ισπανία;

«Θέλω να πετύχει τους στόχους που έχει ο σύλλογος για φέτος και να επιστρέψει στη La Liga το συντομότερο δυνατό. Η Αλαβές δεν αξίζει να μείνει στη δεύτερη κατηγορία γιατί είναι ένας μεγάλος σύλλογος»

  • Ονειρεύεσαι να παίξεις με τη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης ως αντίπαλος όταν ανεβείτε;

«Και βέβαια είναι ένα μεγάλο όνειρο όμως πρώτα πρέπει να ανεβούμε κατηγορία»

  • Ήσουν πολύ κοντά και στην ΑΕΚ. Τι έγινε με αυτή την υπόθεση;

«Η προσφορά ήταν την ώρα που συζητούσαμε την ανανέωση στην Αργεντινή και η ΑΕΚ βιαζόταν για απάντηση αλλά θέλαμε να ακούσουμε πρόταση ανανέωσης πρώτα και μετά να αποφασίσουμε»

  • Θα ήθελες να παίξεις στην ΑΕΚ αν είχαν πάει καλά τα πράγματα ή όχι;

«Ναι, φυσικά και θα ήθελα. Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και ίσως στο μέλλον είναι μία επιλογή μου. Αλλά αυτή τη στιγμή επικεντρώνομαι στον στόχο με την Αλαβές που είναι η επιστροφή της στη La Liga»

  • Είχες άλλες προσφορές από την Ελλάδα; Αν ναι, από ποιους;

«Δεν είχαμε άλλη επίσημη πρόταση είναι η αλήθεια αλλά ο ατζέντης μου ξέρει καλύτερα»

  • Γιατί απέρριψες εν τέλει την ΑΕΚ;

«Θέλαμε να ακούσουμε την πρόταση της ομάδας στην Αργεντινή, γι' αυτό δώσαμε αρνητική απάντηση στον σύλλογο της ΑΕΚ εκείνη την ώρα. Περισσότερες λεπτομέρειες ξέρει μόνο ο ατζέντης μου που ήταν αυτός που είχε συνομιλίες μαζί τους»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0